DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

Herelse wint titel ‘Beste Jong MKB-er West Brabant’

Patricia Borghouts, woonachtig in Heerle, wint de titel ‘Beste Jong MKB-er van West Brabant 2014’. Patricia is eigenaresse van GRAZImedia.com en specialist in online storytelling en contentmarketing. Op 22 april ging zij in het Raveleijn theater in de Efteling met drie andere kandidaten de strijd aan voor de titel ‘Beste Jong MKB-er van West Brabant 2014’.

 

Finale verkiezing

De verkiezing ‘Beste Jong MKB-er van West Brabant 2014’ werd op 22 april in het Raveleijn theater in de Efteling georganiseerd. De kandidaat die zich tijdens deze finale het beste presenteerde, mocht zich ‘Beste Jong MKB-er van West Brabant 2014’ noemen. Patricia: “Het was een geweldige avond! Ik heb al ontzettend veel enthousiaste reacties en felicitaties mogen ontvangen. En dat is natuurlijk altijd leuk. Het is wederom een bevestiging dat je als ondernemer iets goed doet.”

GRAZImedia.com

Patricia richtte GRAZImedia.com in februari 2011 op. Het bedrijf is gespecialiseerd in online storytelling en contentmarketing en richt zich met name op B2B georiënteerde bedrijven. GRAZImedia.com vertaalt het verhaal van een ondernemer volgens een (SEO) contentstrategie in tekst (webnieuwtjes, blogs, social media en artikelen voor online nieuwsbrieven) en beeld (ontwerpjes, foto’s en filmpjes) naar het internet.

‘Google is gek op content’

Patricia: “Google is gek op content. Door content op de juiste wijze in te zetten kun je hoge posities in Google bereiken en meer binding met doelgroepen creëren. Visuele content zoals filmpjes worden vaker gedeeld via social media. Visuele content is dan ook niet meer los te zien van webteksten. Daarom biedt GRAZImedia.com content zowel in tekst als beeld aan. Met ons specialisme zijn wij een mooie aanvulling op de gevestigde bedrijven die internetdiensten aanbieden.” Kijk voor meer informatie op www.wb.jongmkb.nl en www.grazimedia.com.