DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

Opnieuw Dierbaar-keurmerk voor Dierenpension Hoevekestijn

 

Opnieuw Dierbaar-keurmerk voor Dierenpension Hoevekestijn

 

Meer zekerheid voor huisdiereigenaren

 

Dierenpension Hoevekestijn heeft dit jaar voor het 10de opeenvolgende jaar het felbegeerde Dierbaar-certificaat ontvangen. Dierbaar is een keurmerk voor de huisdierenbranche dat strenge eisen stelt aan de huisvesting, hygiëne en verzorging van dieren, én de deskundigheid van de ondernemer.

 

Elk jaar ondergaat een gecertificeerd bedrijf een grondige inspectie. Pas op het moment dat aan alle voorwaarden is voldaan, ontvangt het bedrijf het Dierbaar-keurmerk voor de duur van één jaar. Klanten weten daardoor precies waar ze aan toe zijn en hebben de zekerheid dat hun huisdier in goede handen is, ze altijd een verantwoord advies krijgen voor hun huisdier. Dierenpension Hoevekestijn heeft hard gewerkt om het Dierbaar-keurmerk te bemachtigen. Elk jaar is het weer een bijzonder moment als je hoort dat je bedrijf door alle controles is gekomen,” zegt Arian Tak van Dierenpension Hoevekestijn. “Daarmee bekrachtigen we waar wij altijd voor staan: welzijn voor dieren.”

 

Over het Dierbaar-keurmerk

 

Het Dierbaar-keurmerk is een initiatief van Dibevo, de branchevereniging voor de gezelschapsdierensector. Het bevorderen van het welzijn van gezelschapsdieren is een van de belangrijkste non-profit-doelen van de brancheorganisatie. Kijk voor meer informatie over Dibevo op www.dibevo.nl. Meer informatie over Dierbaar is te vinden op www.dierbaar.nl.