DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

Mindfulness

Op zondag 14 april begeleidt expert op het gebied van mindfullness en meditatie, Marianne Knops, weer de maandelijkse mindfulness-meditatie-ochtend bij de Flor van Putte stichting. Of men nu eerder een volledige training heeft gevolgd en de kennis wil opfrissen of juist graag kennis wil maken, iedereen is van harte welkom!

 

 

 

Mindfullness gaat om de bewustwording van het moment. Tijdens deze ochtend leert men om ervaringen als het gewaar worden van gedachten, gevoelens en lichamelijke sensaties doelbewust op te merken zonder oordeel en met acceptatie van henzelf en anderen.

 

 

 

Gevolgd door een meditatiesessie, zorgt Marianne ervoor dat iedere deelnemer een ontspannen zondag tegemoet gaat. Het wordt een ochtend als het citaat uit ‘Stilte van Tich Nhat Hanh:’ samen in de energie van mindfullness duiken waar loopmeditatie een prachtige manier is om terug te keren in het huidige moment en tot leven te komen’.

 

 

 

Deelnemers voor de mindfullness-meditatie-ochtend kunnen zich vanaf 9.45 uur melden in ‘De Uil’ die zich rechtsboven de grote kapel op De Volksabdij te Ossendrecht bevindt. Van 10.00 uur tot 11.30 zullen de meditaties plaatsvinden, waarna er met een kopje thee gezamenlijk nagepraat kan worden.

 

 

 

Deelname aan deze mindfulness-mediatie-ochtend bedraagt €6,-. Opgeven mag, maar hoeft niet (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) en breng, wanneer mogelijk, een eigen mat, dikke slaapzak, meditatiekussen of bankje mee. Ook een dekentje en warme sokken zorgen voor een comfortabel gevoel tijdens deze ochtend!

 

 

 

www.florvanputtestichting.nl. - De Volksabdij O.L.V. ter Duinenlaan 199, 4641 RM Ossendrecht