DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

Koningsfeest Wouw 2014!

Wouw Programma 2014

Koningsdag 2014 wordt dit jaar gevierd op zaterdag 26 april. Voor jong en oud heeft het Oranjcomité Wouw weer een gevarieerd programma samengesteld. Er is maar één ding wat u kunt doen, samen met ons dit gezellige familiefeest meevieren. Alle festiviteiten zullen plaatsvinden rondom en in de feesttent op de markt in Wouw. Hier vindt u de nieuwste en spannendste attracties voor de jeugd en ook voor de kleine kinderen en de volwassenen is er voldoende vertier. Voor u ligt het programmaoverzicht, zodat u niets hoeft te missen.

 

Rommelmarkt

Op zaterdag 19 april houdt Jan Belleter zijn, in de regio, bekende en gezellige rommelmarkt. Deze rommelmarkt wordt gehouden op de Markt in Wouw. Iedereen mag tegen betaling een kraam reserveren om spulletjes te kunnen verkopen. Wanneer u interesse hierin heeft neem dan een kijkje op www.demarkten.com

Bingo t.b.v. de Zonnebloem

De Zonnebloemafdelingen Heerle-Moerstraten en Wouw-Wouwse Plantage organiseren op donderdag 24 april een bingo in de tent op de Markt in Wouw. De opbrengst van deze bingo komt ten goede aan de activiteiten van beide afdelingen. Er zijn prachtige prijzen te winnen, met als super hoofdprijzen een barbecue en een stofzuiger. U bent van harte welkom bij deze bingo en u mag ook iedereen meebrengen. Deze middag begint om 13.30 uur.

Oranjebal!

Op vrijdag 25 april is er weer een spetterende balavond in de tent op de Markt in Wouw. Deze avond staat al jaren bekend als een gezellige feestavond met vrienden en bekenden. Vanaf 20.00 uur is de tent op de Markt open. De coverband Stiletto komt opnieuw in Wouw om er weeri een spetterende en bruisende avond van maken. Gewapend met een gevarieerd repertoire van pop- en rockcovers zullen zij de tent op de Markt in Wouw weer plat spelen! Kaarten zijn in de voorverkoop te krijgen voor 8,50 en aan de kassa kosten de kaartjes 10 euro. Voorverkoop vanaf maandag 14 april 2014 bij DIO Drogisterij Dekkers, Kloosterstraat 15, Wouw en bij Primera, Carla van Geel, Bergsestraat 29, Wouw. Blijf niet thuis en begin Koningsdag goed. Kom naar de feesttent op de Markt om er een swingende avond van te maken.

Koningsdag 26 april 2014

7.30 uur REVEILLE

Blazers van Harmonie Oranje kondigen op diverse plaatsen in Wouw Koningsdag aan.

10.45 uur Start feestelijkheden

Ouders en kinderen met de versierde fietsen, en iedereen die er graag bij wil zijn, worden om 10.30 uitgenodigd bij basisschool De Stappen aan de Strijp om van daaruit rond 10.45 uur te starten met de versierde fietsoptocht. Onder begeleiding van Harmonie en Malletkorps Oranje fietsen we naar de Markt toe waar rond 11.00 uur de Nederlandse vlag zal worden gehesen. Hierna trekt de stoet weer verder door Wouw en eindigt die weer op de Markt. De spullen om de fietsen te versieren zullen weer op de scholen, kinderdagverblijf en peuterspeelzaal worden uitgedeeld. Voor de Wouwse kinderen die op speciaal onderwijs zitten kan op afspraak (304531) een tasje afgehaald worden bij Miranda Beks.

11.30 uur Goochelaar Paul

Allereerst worden de kinderen meegenomen voor een reis naar een wereld vol spanning en verbazing. Onder het genot van een drankje en een lekkere koek kunnen we ook dit jaar weer genieten van een spetterend optreden.

13.00 uur Kindervrijmarkt

Heb je nog oud speelgoed op zolder staan of andere spulletjes die je niet meer gebruikt en ben je ook niet ouder dan 13 jaar? Dan kun je met je spulletjes op de Kindervrijmarkt terecht. Reserveer wel snel een plaatsje, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. want op is op!

Vanaf 13.00 uur spektakel voor jong en oud

De Markt wordt omgebouwd tot een groot speelparadijs. Kom kijken welke attracties wij dit jaar weer voor jullie hebben neergezet. Aan alle leeftijden is gedacht. Er zijn ondermeer een draaimolen en kinderspeeltuin voor de allerkleinste kinderen. Ook dit jaar hebben we weer één spannende attractie. Dit jaar staat de Acro Jump weer op de Markt. Tevens is er dit jaar ook een knutselterras. Iedereen mag gratis meedoen, dus mis het niet!