DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

Brabantse theatergroep “Buuut zich vrij”

Lach-, sluit- en buikspieren op de proef gesteld !!

“BUUUT VRIJ” is een nieuwe theatergroep met veel kolderieke slappe humor. Het eerste jaar wist men maar liefst 18 theaters te boeken. En dit niet zonder succes. Twee theaters waren uitverkocht en bij vijf van de zes theaters waar tot aan dit moment het programma ”WiE NiET WEG iS, iS GEZiEN” gespeeld is, mag men het seizoen 2014-2015 weer terug komen. Vanaf Maart is theatergroep “BUUUT VRIJ” nog in 10 theaters te zien o.a. op 23 Maart in ‘t Cromwiel te Steenbergen aanvang 14.30 uur.

 

Ton Brekelmans en Frans Bevers vonden het tijd om na eerdere theater ervaringen een eigen theatergroep op te starten, waarbij het vernieuwende karakter als voorwaarden gesteld werd. Steeds wordt het theater omgetoverd tot een Café (“Het Zwijgende Hert”), waarbij de kastelein ( Frans Bevers) probeert uit alle macht zijn ”tent” in deze crisistijd draaiende te houden. En dat valt niet mee omdat hij “personeel” gekregen heeft die vanuit een taakstraf hem moeten ondersteunen. Deze combinatie zorgt voor doldwaze taferelen en kolderieke humor.

“BUUUTVRIJ”

De naam “Buuutvrij” en de titel “Wie niet weg is, is gezien” heeft een dubbele betekenis; Op de eerste plaats heeft dit alles met verstoppetje te maken, en anderzijds wilden Ton en Frans zich wat meer “vrij buuuten” dus niet in de ton maar lekker vrij bewegen op het podium. Ze voelen zich nu gevrijwaard om met al hun creativiteit U een geweldige avond te bezorgen! Kortom ze voelen zich echt "BuuuT Vrij"! Overigens hebben ze het “tonnepraoterswereldje” geen gedag gezegd, want deze vorm van optreden ambiëren deze twee heren nog steeds.

Theatergroep ”BuuuT Vrij” brengt humor waar de mensen op zitten te wachten , dit in samenwerking met DUO KEPS. Samen met Jan Marcelissen en Piet Zijlmans vormt “BUUUT VRIJ” de huidige bezetting van deze theatergroep. Reeds in de jaren negentig van de vorige eeuw was KEPS actief binnen allerlei genres van podiumvermaak. Er ontspruiten uit de fantasie van deze heren talloze ideeën voor een theatervoorstelling. Waarmee ze vele volle theaters hebben weten te trekken. KEPS met de droge kolderieke humor is ook een graag geziene amusementsgroep in het zuiden van het land. Met hun entertainment wordt het publiek gegarandeerd vermaakt. Kortom Theatergroep “BUUUT VRIJ” brengt een afwisselende voorstelling met sketches, conferences en liedjes. Kortom een avondvullend programma wat U als liefhebber van de Brabantse humor niet mag missen. Meer info zie www.buuutvrij.nl.

Kaarten bestellen

U kunt kaartenkopen aan de bar van. ’t Cromwiel, Tel. 0167-564775. Of bij Primera de Gillis.