DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

De Krant Wouw 30 mei 2013 (690) De Krant Wouw 30 mei 2013 (690)

Meet & Greet met Charlotte Labee in Parrotia

Vrijdag 14 juni in Parrotia Podium, Markt 54, Roosendaal. Aanvang 20:00 uur (inloop vanaf 19:30). Entree 7,50 (CJP en bibliotheekleden 5 euro)

Lees meer...

RE/MAX makelaar Kees Buijsen: “Wouw is een populaire plek om te wonen!”

Wouw / Roosendaal – Sinds vijf jaar is Kees Buijsen (45) werkzaam als zelfstandig register makelaar-taxateur onder de vlag (of eigenlijk luchtballon) van RE/MAX.

Lees meer...

Een kennismaking met Osteopaat John van Zantvliet

Roosendaal / Bergen op Zoom – Sinds 2007 is John van Zantvliet (49) werkzaam als (kinder-) osteopaat. John: “25 jaar geleden ben ik als fysiotherapeut begonnen. Op den duur vond ik dit echter teveel symptoombehandeling. Ik wilde op zoek naar de oorzaak van klachten, want de oorzaak van een klacht zit niet altijd op de plek waar deze zich uit! Zodoende ben ik bij de osteopathie terecht gekomen.”

Lees meer...

Stadsperikelen 30 mei 2013

Wouwse Markt verdient extra aandacht Raadslid Eric de Regt is niet tevreden over het aanzien van de Wouwse Markt. Het gaat hem dan vooral over het onderhoud van de grasmat, maar vooral ook het straatmeubilair, de kunstwerken en de straatverlichting. Hij stelde vragen, omdat de binnenstad van Roosendaal de laatste maanden letterlijk en figuurlijk in de schijnwerpers staat.

Lees meer...

Cluzona-jeugd neemt afscheid van Tinus Wagemakers

Zaterdag 4 mei nam de Cluzona-jeugdafdeling afscheid van Tinus Wagemakers. Tinus is al ruim vijftig jaar lid van de vereniging en 47 jaar daarvan was hij jeugdleider. Hij blijft nog wel actief als terreinvrijwilliger bij de club.

Lees meer...

EDITIE: 30 MEI 2013 (690)