DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

Programma MFC Kloosterhof

Vrijdag 26 april MFC de Kloosterhof GUIDO WEIJERS met een try-out van ‘V’ Helaas is deze uitvoering UITVERKOCHT

Nieuwe seizoen in voorbereiding

Deze voorstelling is alweer de laatste van dit seizoen. We hebben veel enthousiaste reacties gehad. Ons nieuwe programmaboekje valt in de maand mei weer bij u in de bus. Ook nu hebben we weer een mooi scala aan voorstellingen. Het is als vanouds een ‘voor elk wat wils’ - programma geworden.

 

Met beperkte middelen is het ons als stichting toch weer gelukt om een mooi programma samen te stellen. Dit kon mede worden bereikt door de medewerking van de gemeente Woensdrecht, de sponsors: Rabobank, MFC Kloosterhof, Drukkerij Vorsselmans, enkele artiesten, impresariaten en uiteraard ook al onze adverteerders. Een welgemeend bedankje aan allen is hier zeker op zijn plaats.

Ons theaterseizoen begint met een geweldige voorstelling voor het hele gezin; de musical ‘Arthur en de strijd om Camelot’.

Andere schitterende voorstellingen zijn: ‘t Echt Antwaarps Teater weer twee keer, theaterconcerten o.a. van Joris Linssen, Amazing Stroopwafels en Country Café met Ruud Hermans. Daarnaast hebben we nog een heel leuke familie/kindervoorstelling.

Een mooi kerstconcert in de kapel mag natuurlijk niet ontbreken, dit jaar wederom van het Vocaal Ensemble uit Kerkrade.

Volop keuze dus weer voor jong en oud om dicht bij huis in de intieme sfeer van een ‘kleine’ zaal te genieten.

Onze toegangsprijzen kunnen we, zeker in vergelijking met die in de steden, nog steeds zeer publieksvriendelijk houden. Ook dit seizoen zit in de prijs van het kaartje weer een pauzedrankje met uitzondering van de kindervoorstellingen.

Als u uw favorieten voorstellingen niet wilt missen dan kunt u deze al snel vastleggen door van te voren te reserveren. Hebt u geen boekje ontvangen, dan kunt u dit altijd even ophalen bij de plaatselijke bibliotheken of bij MFC de Kloosterhof.

Lees voordat u uw bestelling doet via het boekje of via de website (dat gaat ook super gemakkelijk) nog even de ‘Algemene Informatie’. Hierin staan nuttige tips! Als u een bestelformulier invult met minimaal 2 voorstellingen ( m.u.v. de voorstellingen zonder korting), dan krijgt u een korting van 10% over het totaalbedrag.

Kaarten zijn te bestellen via tel.nr.0164-620221 (evt. voicemail inspreken), bij MFC de Kloosterhof of via onze website: www.podiumkloosterhof.nl (ook voor meer actuelere informatie over al onze voorstellingen) en onze E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Alvast weer veel kijk plezier voor het volgende seizoen toegewenst.

Alle medewerkers en vrijwilligers van de ‘Stichting Kloosterhof’ wensen u een heel plezierig 'Uit-seizoen’ toe en hopen velen van u weer te ontmoeten tijdens een of meer van de voorstellingen.

www.podiumkloosterhof.nl