DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

KBO Afdeling Wouw

4 Seizoenenwandeling

De volgende wandeling is op zondag 12 mei om 13.30 uur. Vertrek vanaf de C1000. Deelnemers moeten zelf zorgen voor vervoer. De voorjaarswandeling, onder leiding van Adrie Goorden, wordt gehouden in de Wouwse Plantage.

 

Het KBO Midden-Brabant Golfkampioenschap

Op woensdag 7 augustus a.s. wordt voor de derde keer het KBO Midden-Brabant Golfkampioenschap georganiseerd. Op deze dag zijn we wederom te gast bij Golfbaan Midden-Brabant. Deze 18 holes baan ligt op Landgoed de Utrecht in Esbeek en is een uitdagende baan in een rustige, prachtige, bosrijke omgeving. Deelnemers dienen lid te zijn van de KBO en in het bezit van een GVB of EGA-Handicap. Ontvangst vanaf 10.00, start wedstrijd (shotgun) 11.00 uur. Prijsuitreiking zal ca. 17.00 uur plaatsvinden.

Spelvormen

We spelen in drie categorieën waar we uit gaan van de handicap bij inschrijving:

• Tot en met NGF exact-handicap 18: Strokeplay;

• Vanaf NGF exact-handicap 19 tot en met 36: Stableford;

• Vanaf handicap 37 tot en met GVB: Stableford.

De KBO Midden-Brabant Golftrophy wordt uitgereikt aan de speler met de beste bruto score. De KBO Midden-Brabant TalentenTrophy is voor diegene met de meeste Stableford punten.

Inschrijven en kosten

Startplaatsen worden toegekend in volgorde van ontvangst van het inschrijfgeld; hiervoor ontvangt u: koffie + lekkernij, greenfee 18 holes en een drankje na afloop. Ter afsluiting van de dag kunt u meedoen aan een Italiaans buffet (ca. 15 euro). Het buffet moet u ter plekke moet voldoen.

Tot 31 juli 2013 kunt u zich inschrijven d.m.v. het overmaken van het inschrijfgeld à 37,50 op reknr. 56.41.28.856 t.n.v. Golf-en Country Club Midden-Brabant B.V. o.v.v. KBO Kampioenschap 2013, uw naam en KBO-lidmaatschapsnummer. Voor inschrijving kunt u onderstaand antwoordstrookje gebruiken, stuur dit ingevuld naar Golfbaan Midden-Brabant, Dunsedijk 1, 5085 ND Esbeek. Uw inschrijving kunt u ook mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Let op: Vol = Vol; in dat geval krijgt u uiteraard uw inschrijfgeld teruggestort. Er is plaats voor ca. 80 deelnemers.

Aanvraag handicart

Via de receptie kunt u een handicart bespreken, doe dit snel, er zijn slechts een beperkt aantal karren beschikbaar. Deelnemers in het bezit van een handicartpas hebben voorrang. De wedstrijdleiding kan, indien dat nodig is, meer gebruikers in één kar laten rijden, ze worden dan in dezelfde flight ingedeeld.

Na inschrijving houden wij u via de mail verder op de hoogte. Voor verdere inlichtingen kunt u bellen met: Joep Verheijen, exploitant: 013 – 5169966 of Aernout Dorpmans, medeorganisator: 06 – 53557289. Een routebeschrijving en baaninformatie vindt u op www.golfclubmiddenbrabant.nl .

Hierbij meld ik me aan voor het KBO Midden-Brabant Golfkampioenschap

op woensdag 7 augustus 2013 op Golfbaan Midden-Brabant.

Naam: ………………………………………………………………………………………………………………………….…… M / V

Adres: …………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Postcode + Woonplaats :……………………………………………………….……………………………………………………..

Emailadres: …………………………………………………………………………………………………….…………………………….

KBO Lidmaatschapsnummer: ………….…………………………………………………………………………………………..

NGF pas nr + Handicap………………………………………………………………………………………………………………..

Ik ben van plan na afloop deel te nemen aan het Italiaans buffet. 0 ja 0 nee

Het inschrijfgeld à 37,50 heb ik overgemaakt op reknr. 56.41.28.856 t.n.v. Golf-en CountryClub Midden-Brabant B.V. 0 ja

Datum:………………………………………………… Handtekening………………………………………

• HANDICART BESPREKEN via de RECEPTIE van de golfbaan : 013 – 5169966

Jeu de boules

Elke maandag, dinsdag en woensdag van 9.30 uur – 12.00 uur.

Plaats: Jeu de boules banen bij de Geerhoek Alleen voor leden

Contact personen: Jan van Bergen tel. 0165-302475 en Jos Huisveld tel. 0165-301225

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Koersbal

Elke donderdag van 13.30 uur – 16.30 uur in de Geerhoek. Alleen voor leden

Contact personen: Jan van Bergen tel. 0165-302475 en Jos Huisveld tel. 0165-301225

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Koersbal toernooi:

De datum van donderdag 9 mei is in verband met hemelvaartsdag gewijzigd in donderdag 16 mei.

Optreden “Harvano”

Op woensdagmiddag 22 mei 2012 van 14.00-16.00 zal er in de Geerhoek in Wouw een optreden zijn van Harvano Harmonie Van Ouderen. Harvano is een harmonie bestaande uit 50 plussers die niet meer actief zijn in het arbeidsproces en zich volledig kunnen wijden aan hun muzikale hobby. De harmonie is opgericht in 1977 in Oudenbosch en bestaat inmiddels 35 jaar. Wat begon met een 9 tal leden is inmiddels uitgegroeid tot een prachtig gezelschap. De vereniging is gevestigd in Halderberge en repeteert wekelijks op woensdagmiddag in het Veerhuis in Oud Gaste!. De leden verzamelen zich vanuit geheel Westelijk Noord Brabant. De algemene leiding is in handen van een professionele dirigent, Dhr. Nico van Opheusden. Naast de eigen concerten, verzorgen zij ook gastoptredens. Voor elke doelgroep is er een aangepast repertoire. Wij zouden het fijn vinden als u op woensdagmiddag 22 mei 2013 van 14.00-16.00 uur aanwezig kunt zijn bij dit concert. Het zal u niet teleurstellen.

Opgeven doet u via de aanmeldstrook die u vindt achterin deze info.

Dorpsraad Wouw

Organiseert elke 1e zondag van de maand is een bijeenkomst voor alle ouderen in Wouw. Vanaf 13.00 uur bent u welkom in de Geerhoek voor een gezellig praatje, of een spelletje kaart, sjoelen

REISJE

Beste KBO.-leden.

Op woensdag 5 juni a.s. willen we met de K.B.O.-leden op reis gaan. We gaan naar een kamelenmelkerij in Berlicum, waar we ook koffie/thee drinken. We lunchen in de plaats Zeeland en maken een rondrit in de omgeving. Voor de middag hebben we een verrassingsprogramma. Voor het avondeten gaan we weer naar Zeeland.

De kosten voor de reis 63 euro incl. lunch en avondeten. Bij voldoende deelname gaat de reis door. U kunt zich aanmelden via bijgevoegd strookje. Inleveren bij Marjan Roovers, Kolfwei 16 of bij Wil Stander Doeldreef 30

ADMINISTRATIEVE MEDEDELING

Voor onze administratie zou het gemakkelijk zijn als wij in het bezit zijn van uw emailadres. Van een aantal leden hebben wij die al, maar misschien zijn er inmiddels leden die sinds kort de beschikking hebben over een computer en waarvan wij het emailadres nog niet hebben. Wilt U dit emailadres s.v.p doorgeven aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Bij voorbaat onze dank.

WEBSITE KBO-WOUW

Als u over een computer beschikt, neem er dan af en toe een kijkje op:

http://kbo-wouw.webklik.nl of www.kbo-wouw.webklik.nl.

Hebt u foto’s of een leuk verhaaltje meldt dit dan Jacqueline Kerstens

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Tel. 0653802747

Activiteit Zonnebloem

Op vrijdag 26 april vindt de bingo plaats. In de tent op de Markt te Wouw aanvang 13.30 u. Er zijn veel mooie prijzen. De hoofdprijzen zijn o.a. een luxe barbecue en een Dyson stofzuiger.

Adressen van uw bestuur.

Theo Duterloo, voorzitter, Strijp 22, Wouw. Tel. 303575.

Gerard Wigbold, secretaris, 28 Oktoberstraat 13, Wouw Tel. 301882

Gerard Timmermans, penningmeester, Vijverveld 27 Wouw. Tel. 302150

Jan van Bergen, bestuurslid, Wesemaelestraat 2. Wouw. Tel. 302475

Toos Raats, bestuurslid, Torenhof 4a. Wouw. Tel. 304756

Ria Van Slingerland, bestuurslid/notulist, Melleveld 32, Wouw Tel. 301686

Wil Stander, bestuurslid, Doeldreef 30 Wouw. Tel. 785347

Ledenadministratie: Jan Braat, Graaienhil 1 Wouw. Tel.302144

Volgende Info: 26 mei 2013

DE KBO SAMEN ACTIEF EN INSPIREREND VOOR ALLE SENIOREN

De Meidenkist

Op woensdagmiddag 24 april zal er in de Geerhoek een gezellige middag zijn.

Die middag heeft Dhr. Cees Prinsen uit Hilvarenbeek een programma voor u waar hij met u terug gaat in de tijd. Zijn enthousiaste optreden bestaat uit de volgende onderdelen; Een vooraf opgesteld tentoonstellinkje waarvan alles vastgepakt mag worden. Daardoor zal er een geanimeerde discussie ontstaan over het wat en hoe van deze voorwerpen. Het onbetwiste hoogtepunt van de middag is ongetwijfeld zijn MEIDENKIST, boordevol spullen uit de tijd van toen. Van antieke kleding tot blokval, van primitieve voorbehoedsmiddelen tot legendarische snelzeiker!? Cees doorspekt de spullen uit zijn kist met anekdotes en wetenswaardigheden. De Meidenkist is een spiegel uit het verleden. Kunst of aardige Kitsch? Als de aanwezigen vreemde spulletjes van thuis meebrengen, worden ze door Cees besproken en getaxeerd! Door zijn sappige manier van vertellen zorgt Cees voor een amusante sfeer. Herinneringen uit het voorbije leven; geloof, hygiëne, knecht en dienstmeid. Hij geeft een optreden dat tot de laatste minuut boeit! Wij zien u graag op woensdagmiddag van 14.00-16.00 uur in de Geerhoek. Geef u op voor deze gezellige middag. Opgaveformulier achterin deze info..

AANMELDINGSFORMULIER

Inleveren bij Marjan Roovers, Kolfwei 16 of bij Wil Stander Doeldreef 30

Uiterlijk15 mei 2013

Ondergetekende …………………………………………………..

Zal met ………….personen deelnemen aan de reis naar Berlicum

AANMELDINGSFORMULIER

Inleveren bij een van de bestuursleden

Ondergetekende …………………………………………………..

Zal met ………….personen komen naar de uitvoering van de meidenkist

op woensdag 24 april van 14.00 uur – 16.00 uur. Plaats de Geerhoek

AANMELDINGSFORMULIER

Inleveren bij een van de bestuursleden

Ondergetekende …………………………………………………..

Zal met ………….personen komen naar de muziekuitvoering door Harvano

Op woensdag 22 mei van 14.00 uur- 16.00 uur. Plaats de Geerhoek