DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

Een advocaat? Beter vroeg dan laat!

Niemand zit te wachten op juridische problemen. Toch is het goed om op tijd advies in te winnen. Markiezaat Advocaten houdt daarom elke dinsdagavond gratis spreekuur.

 

Markiezaat Advocaten is specialist in belastingrecht en ondernemingsrecht. Iedereen kan tijdens het spreekuur vrijblijvend advies inwinnen. Ondernemers over overnames, faillissementen, incassoproblemen of conflicten met de gemeente of de belastingdienst. Particulieren over echtscheidingen, uitkeringen, schuldsanering, huurproblemen, de belastingdienst, of problemen op het werk.

Soms twijfelen mensen om naar een advocaat te stappen omdat ze denken dat het te duur is. Maar als je lang met je problemen rondloopt, kunnen ze steeds groter worden en kost het uiteindelijk nog meer. Als je kiespijn hebt ga je toch ook meteen naar de tandarts?

Het lastige van juridische problemen is dat je de pijn vaak veel te laat voelt. Je kunt beter uit voorzorg advies inwinnen en problemen voorkomen, dan wachten tot het vanzelf overgaat.

Zelf in de pen klimmen is niet zonder gevaar. Alles wat je schrijft kan later tegen je worden gebruikt. Dus twijfel niet, kom langs!

Gratis spreekuur, dinsdag van 18.30 tot 19.30 uur, wijkcentrum De Moerkens, Bergen op Zoom. Meer info:www.markiezaatadvocaten.nl, tel. 0164 25 43 14.