DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

Inschrijving Culturele Manifestatie 2013 van Stichting ROOS gestart

Op zondag 24 maart 2012 staat schouwburg De Kring en het aangrensende Tongerlohuis en Tongerloplein weer helemaal in het teken van de Roosendaalse Amateurkunst. Dan vind de jaarlijkse CuMa weer plaats. Een ideale gelegenheid voor Roosendaalse verenigingen om zich te presenteren in een professionele omgeving. Naar verwachting 40 culturele organisaties zullen aan het publiek tonen waar ze het hele jaar hard aan werken.

 

Tijdens de CuMa kunnen deelnemers een kort optreden of demonstratie verzorgen op drie podia in Schouwburg De Kring, op het Tongerloplein of in 't Tongerlohuis. Iedere locatie heeft zijn eigen sfeer en leent zich voor een andere vorm van kunst. Verder zijn er in de foyer van de schouwburg een beperkt aantal kraampjes beschikbaar. Ook kunnen de deelnemende verenigingen een korte tekst aanleveren die wordt gebundeld in het programmaboekje wat tijdens de CuMa gratis bij de ingang te krijgen is.

Verengingen die willen deelnemen kunnen een inschrijfformulier vinden op de website van ROOS: www.roospodium.nl Inschrijven kan tot 15 februari en deelname is dankzij de bijdrage van Rabobank Roosendaal-Woensdrecht en de gemeente Roosendaal kosteloos. Op de site vind u ook meer informatie over de CuMa.