DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

De Kring en Vier Het Leven maken theaterbezoek voor ouderen mogelijk

Theater De Kring gaat samenwerken met Stichting Vier Het Leven om theaterbezoek ook mogelijk te maken voor ouderen die minder mobiel geworden zijn of niet alleen naar het theater willen. Vrijwilligers van Vier Het Leven halen ouderen thuis op, begeleiden hen tijdens de theateravond en brengen hen weer thuis. Op die manier blijven ouderen betrokken bij sociaal-culturele activiteiten die men anders moet missen, als men bijvoorbeeld alleen is komen te staan. De samenwerking gaat van start rond het afscheidsoptreden van Willeke Alberti op zondagmiddag 1 mei in De Kring.

Vier het Leven verbindt mensen op hoge leeftijd met de maatschappij door op regelmatige basis sociaal-culturele activiteiten te organiseren en ouderen oprechte aandacht te geven. Stichting. Men reserveert een voorstelling uit de selectie die Vier Het Leven aanbiedt. Vrijwilligers halen de ouderen (65+) thuis op en samen bezoeken zij een theatervoorstelling, film, concert of museum. In De Kring is in de pauze een tafel speciaal voor Vier Het Leven gereserveerd, waar de drankjes klaarstaan. Om deel te nemen aan het programma van Vier Het Leven in Zeeland/West-Brabant kan men voor meer informatie contact opnemen met regio co├Ârdinator Manon Stokvis: 06 15067846, op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag.

Kaarten voor dit concert zijn ook los te reserveren via de website www.dekringroosendaal.nl en telefonisch via 0165 - 555 555 van dinsdag tot en met vrijdag tussen 13.30 en 16.30 uur.