DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

Verplaatst: Kerstconcert Jazz750 naar 27 maart 2022

 

De Kerstmatinee die Stichting Jazz750 traditioneel op Tweede Kerstdag organiseert, is verplaatst naar zondag 27 maart. Het programma blijft ongewijzigd. Voor de gelegenheid wordt ook de kerstdecoratie weer van zolder gehaald. Ook is te reserveren voor een kerstdiner na afloop. Kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum.

Jazz750 maakt met deze nieuwe datum in maart samen met De Kring een statement: ”We willen in gezamenlijkheid de verbinding voelen en op dat moment telt de datum even niet. We laten Roosendaal en verre omgeving zien dat we mooie momenten niet afgelasten, maar alleen een beetje verschuiven.” 

Het kerstconcert in maart is ook een gezamenlijk commitment naar de -met name – professionele musici die waren uitgenodigd deel te nemen aan dit concert en commitment aan het creatieve proces wat heeft geleid tot 15 originele arrangementen voor een bijzonder ensemble. Jess en Yfke, twee jonge dames van 9 en 10 jaar, maken in de grote zaal van De Kring hun debuut.

Liefhebbers die al kaarten hebben voor Tweede Kerstdag, zijn al geinformeerd; de huidige kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Er zijn nog kaarten beschikbaar voor het concert in de grote zaal.

 

Kaarten zijn verkrijgbaar via de website www.dekringroosendaal.nl en telefonisch via 0165 - 555 555 van dinsdag tot en met vrijdag tussen 13.30 en 16.30 uur.