DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

Rikken in Moerstraten

Op zondag 23 januari zal er weer een rikmiddag gehouden worden in café de Bakker in Moerstraten. Zoals altijd begint deze middag om 14.00 uur en zal de prijsuitreiking rond 17.00 uur plaatsvinden.

Ook op de derde rikmiddag werd op het scherpst van de snede gekaart. En ook nu waren de puntentotalen niet hoog, maar dat gaf Piet Dekkers de mogelijkheid om de overwinning te behalen. Lang had hij zijn gezicht niet laten zien, maar blijkbaar was hij het rikken niet verleerd. Hij won met 117 punten vóór Ad Buermans met 112 punten. Nieuwkomer Jac Huijps eindigde zeer verdienstelijk op de derde plaats. Daarna kwamen Kees Bovee met 105 punten, Toon Suijkerbuijk met 102 punten en Piet Uitdewilligen met 98 punten hun prijzen ophalen. De laatste prijswinnaars waren Theo Knop met 96 punten en Jan Baselier met 93 punten. De hoogste serieprijs werd ook door Piet Dekkers binnengehaald met 59 punten, terwijl Cor van Meel na een spannende strijd met 6 punten de poedelprijs mee naar huis mocht nemen.

 

Na afloop werd nog gezellig nagepraat en werd al weer vooruitgekeken naar de volgende kaartmiddag op 23 januari. Dat is dan 2022 en daarom wensten de deelnemers elkaar alvast een gelukkig nieuwjaar!