DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

Elvis fanclub bestaat 60 jaar

Op 8 januari 2022 bestaat It's Elvis Time, de officiële Elvis fanclub van Nederland, 60 jaar.  Vanaf 13.00 uur gaan we dit heugelijke feit groots vieren in de schitterende nostalgische kerk in Heerle. Wij bieden u daar een heuse ‘trip down memory lane’ aan. 

We kijken terug op 60 jaar fanclub, staan stil bij bijzondere personen, we houden een ouderwetse bingo met superprijzen en als klap op de vuurpijl is er een optreden van Gordon Davis, die speciaal voor dit evenement naar Nederland komt!

Gordon heeft diverse awards gewonnen en was in 2012 wereldkampioen Elvis tribute artist.
Ditmaal zal hij echter niet in jumpsuit optreden, zodat hij zich niet hoeft te beperken tot enkel nummers uit The seventies. Hij zal diverse songs uit het gehele oeuvre van The King ten gehore brengen.

It's Elvis Time is trots dat dit evenement tot stand kan komen in samenwerking met My Way Promotions, uiteraard bekend van o.a. het Elvis weekend in Wageningen en de kerstshows.
Ook Rockin' Wouw verleent haar medewerking. Zij zijn o.a. bekend van hun jaarlijkse Elvis dag in Kruisland en het jaarlijkse Rock & Roll festival ieder 3e weekend van augustus in Wouw.

Tickets à € 15 zijn eenvoudig te verkrijgen via de speciale ticketshop voor dit evenement, https://eventix.shop/d8yxmveb.
Uiteraard geldt ook voor dit evenement weer dat eventuele nieuwe coronamaatregelen roet in het eten kunnen gooien.
Houd voor nieuws en de laatste ontwikkelingen de website www.itselvistime.nl en sociale media in de gaten.
Wij kijken er enorm naar uit om dit jubileum samen met u te mogen vieren!