DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

Maak het verschil bij CIOS Zuidwest-Nederland

Durf jij jezelf tot het uiterste te drijven? Is het begeleiden van mensen jou op het lijf geschreven en wil jij iedereen het plezier van sporten bijbrengen? Dan is CIOS Zuidwest-Nederland iets voor jou! We leiden je op tot de sportieve leider die jij wilt zijn.

Dit kan op verschillende niveaus:

 

·                     Medewerker sport en recreatie (niveau 2)

 

·                     Sport- en bewegingsleider (niveau 3)

·                     Sport- en bewegingscoördinator (niveau 4)

 

Weten hoe jij het verschil kunt maken? Kom een kijkje nemen tijdens de open dag op vrijdag 28 januari in Dordrecht van 15.00-20.00 uur of op vrijdag 4 februari van 16.00 tot 20.00 uur in Goes.

Of heb je belangstelling voor een opleiding Sport en Bewegen en wil je meer weten over de praktische mbo-route van CIOS Zuidwest-Nederland? Meld je dan aan en kom langs tijdens de informatiemiddag op vrijdag 21 januari van 16.00-20.00 uur in Roosendaal bij het Atik stadion. Een inspirerende plek om te leren en te verbinden voor een toekomstig sportleider!

Tijdens de informatiemiddag in Roosendaal krijg je een rondleiding en ontvang je meer informatie over de opleiding en het onderwijsconcept. Ook kan je jouw vragen stellen aan studenten en docenten.

Kijk voor meer informatie en meld je aan voor onze open dag of voor de infomiddag op cioszuidwest.nl/voorlichting/open-dagen