DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

De kleine school voor grote dromen!

Ga jij voor mavo of misschien wel havo? Kies jij voor een school waar we elkaar allemaal kennen en waar de leraren helemaal gespecialiseerd zijn in mavo en mavo/havo? Kies jij voor een school waar we naast leervakken volop ruimte geven aan doevakken? Sporten, creatief bezig zijn met muziek, dans, drama, tekenen, schilderen en handvaardigheid.

Wil jij naar een school waar je zelf mag kiezen? Met hightech bezig zijn bij TechMavo? Tot het gaatje gaan bij SportPlus? Of toch liever met voeding bezig zijn bij Werelds Eten? Wil je Frans en Duits in de brugklas, of maar één van de twee? En ook in de hogere klassen kies je zelf! Leren werken in een kapsalon, babyverzorging of toch maar grafisch ontwerpen of een eigen bedrijf beginnen en nog veel meer.

 

Maar ook: vier dagen per week kunnen deelnemen aan een begeleidingsles en samen met je mentor de dag beginnen tijdens de dagstart. Even doornemen wat er allemaal moet gebeuren! Met een goede begeleiding werken we samen aan jouw succes. Maar natuurlijk ook een leuk brugklaskamp, excursies en reizen. En niet te vergeten: in december verhuizen we naar een nieuw gebouw!

 

Nieuwsgierig? Download onze open dag app en bekijk onze kennismakingsmogelijkheden!