DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

Onderwijs in het teken van de toekomst. En zo hoort het!

Leerlingen op het vmbo en praktijkonderwijs hebben veel talent. Vandaar dat wij een school hebben gebouwd en onderwijs geven wat aansluit op deze talenten.

Vmbo Vakcolleges

 

Binnen het vmbo werken we in vakcolleges: Horeca en Ondernemen; Techniek; Zorg & Welzijn. Leerlingen geven de voorkeur aan in welke richting ze zouden willen leren en kennismaken.   Leerlingen kiezen niet een beroep want iedere leerling krijgt een brede oriëntatie.

Praktijkonderwijs

 

Bij het Praktijkonderwijs is de helft van de lessen in een praktijkomgeving. Wij zijn heel trots dat wij deze leerlingen de kans bieden om in de omgeving van het Praktijkonderwijs een diploma te halen. Het Praktijkonderwijs biedt leerlingen dus alle mogelijkheden om zich verder te ontwikkelen.

En wat  nog meer?

Onderwijs is voor ons meer dan alleen het volgen van lessen. Op het Da Vinci College besteden we veel aandacht aan kunst, cultuur, sport, vrije tijd en burgerschap. En ons gebouw lijkt misschien heel groot maar kom maar eens kijken hoe we het kleinschalig hebben georganiseerd met elkaar. Zodat je altijd wordt gezien!

Da Vinci College is een school in beweging; samen met de leerlingen werken we aan een mooie toekomst!