DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

KWF Roosendaal: hoge opbrengst collecte 2021

Hoogste opbrengst sinds collecte van 2013

Collectanten KWF Roosendaal halen € 25.002,46 op

ROOSENDAAL – De collectanten van KWF Roosendaal hebben tijdens de collecteweek van 5 tot en met 11 september € 25.002,46 opgehaald. Dit is het hoogste bedrag sinds de collecte van 2013. Astrid Aarts, voorzitter van KWF Roosendaal is dan ook blij met de opbrengst. “We kunnen hiermee een echt verschil maken voor betere zorg voor kankerpatiënten en (preventief) onderzoek naar genezing van kanker.”

 

KWF Roosendaal is actief in Roosendaal, Nispen, Wouw, Wouwse Plantage, Heerle en Moerstraten. In bijna elke wijk en dorp heeft KWF Roosendaal collectanten en wijkhoofden. Astrid Aarts: “Namens het bestuur wil ik nog maar eens gezegd hebben hoe trots ik op hen ben. Ze hebben ook dit jaar weer veel werk verzet. Het is vrijwilligerswerk, maar niemand beschouwt het als vrijblijvend. Dat is zo fijn om te merken. Samen hebben we gezorgd voor deze mooie opbrengst.”

Ook collecteren?

Wie volgend jaar wil mee collecteren voor KWF Roosendaal kan zich aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  

Jubileumbijeenkomst

De voorzitter kondigt aan dat KWF Roosendaal dit najaar een jubileumbijeenkomst organiseert. “Hiermee zetten we alle collectanten in het zonnetje. We zijn enorm dankbaar voor hun inzet. De collectevrijwilligers die 10, 20, 30, 40 of 50 jaar actief zijn voor KWF Roosendaal krijgen dan een dik verdiende onderscheiding.” De datum en locatie van de jubileumbijeenkomst worden later bekendgemaakt.