DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

BBq mannen: Culinair maatwerk

Geef je een feestje, maar heb je geen in om zelf in de keuken te staan? Geen probleem! Schakel gewoon de BBQ-mannen in en alles wordt geheel voor je verzorgd.

“De naam BBQ-mannen zegt het eigenlijk al”, begint eigenaar Hans van Oudenaren, “wij zijn gespecialiseerd in het organiseren en verzorgen van barbecuepartijen”.  Het is niet het enige wat we doen, want ook voor bijvoorbeeld buffetten, salades, hapjes en ijs ben je bij ons aan het juiste adres.

Ontzorgen

Je kunt het eigenlijk zo gek niet verzinnen of de BBQ-mannen kunnen het verzorgen. In overleg is vrijwel alles mogelijk. We bieden een aantal vaste menu’s, maar daarvan kan uiteraard ook worden afgeweken mocht de klant het liever iets anders willen. Je feest, receptie of wat voor evenement dan ook is dus in vertrouwde culinaire handen bij de BBQ-mannen. En we gaan zelfs nog verder dan dat, we kunnen onze klanten namelijk volledig ontzorgen. Voor de barbecue wordt gezorgd, net als voor deskundig personeel, mocht dat nodig zijn.

Uw barbecue moet een feest zijn en geen zorg! Wij regelen alles voor u.

Voor meer informatie, menu’s  en aanvragen van de folder kunt u ook terecht op onze website www.bbqmannen.nl

BBQ-mannen

Moerstraatseweg 92, Moerstraten.

Tel:  06-52548401, email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

www.bbqmannen.nl