DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

Een waargebeurd verhaal 'Het Tobameer' door Stan Kammeijer

Stan Kammeijer (23 jaar, komt uit Zandvoort) boekte in 2017 een enkel reis naar Australië zonder doel en voorbereiding, later reisde hij naar Indonesië. Daar is hij bijna zijn leven verloren en in andere moeilijke situaties terecht gekomen. 

Nog een half jaar na de gebeurtenis is hij niet in Nederland geweest en had geen bekende om zich heen. Om het te verwerken is hij het op gaan schrijven. Na 3 jaar is het moment dan eindelijk daar en mag verteld worden dat het boek gepubliceerd is!

Hier een omschrijving van het boek 'Het Tobameer':

Een waargebeurd verhaal van een reiziger die een enkele reis naar Australië boekt. Wat begint als de droom van elke backpacker, verandert in een nachtmerrie waarin hij van het ene probleem in het andere rolt. Slavendrijvende baantjes in Australië leiden tot het willen ontvluchten van de realiteit, door op vakantie te gaan naar Sumatra. Hier komt hij in primitieve gemeenschappen terecht, waarin mensen de meest warmhartige personen lijken te zijn, maar waarin elk licht zijn donkere schaduw blijkt te hebben. Complotten, manipulatie en sabotage zijn hier alledaagse praktijken. Als hij maar net aan de dood weet te ontsnappen, beginnen de problemen pas écht.

‘Het Tobameer’ is nu verkrijgbaar in E-book, Paperback en Hardcover:

 

·         Op Bol.com 

·         Bestelbaar bij de boekhandels

·         Via bravenewbooks.nl

·         Of stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.