DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

Het Groot Puts Orkest! 

Helaas zorgt de Corona crisis voor nogal wat onrust. Maar het dwingt ons ook om met creatieve, verrassende en nieuwe activiteiten te komen. Samen in een orkest spelen was nog nooit zo eenvoudig. Iedereen kan meedoen, ongeacht welk instrument je speelt, waar je woont of wanneer je tijd hebt om muziek te maken.

Heb je ooit in een bandje, in een (Putse) dweilband gespeeld of heb je al eens les gehad bij een muziekvereniging? Dan is dit jouw kans om mee te doen! In samenwerking met de leden van De Volharding starten we een nieuwe muziekgroep. Het "Groot Puts Orkest"! Door de corona maatregelen is het nu even onmogelijk om samen in 1 ruimte muziek te maken, maar dat hoeft geen probleem te zijn. We kunnen namelijk met behulp van tal van online mogelijkheden samen met jou en de andere muzikanten een filmpje maken, waarbij iedereen zijn eigen partij inspeelt, zoals De Volharding dat ook heeft gedaan met de nummers Bella Ciao en Heal The World. Samen met alle Puttenaren die ooit een instrument hebben gespeeld en anderen die ooit met de Volharding mee hebben gespeeld vormen we dus een nieuw orkest en nemen we een bekend lied op! Plezier, gezelligheid en volharding, dat staat voorop.Gewoon lekker spelen, liefst herkenbare muziek. Niets moeilijk, wel fantastisch om naar te luisteren en te spelen!Het maakt niet uit of je van muziek leest of spijkerschrift, of je blokfluit speelt of elektrische gitaar, iedereen kan meedoen ! We zorgen ervoor dat er voor iedereen partijen zijn. Geen eigen instrument? Dat hoeft geen probleem te zijn. Geef dit aan, dan kijken we of we iets voor je kunnen betekenen. Kortom, een nieuw initiatief dat openstaat voor iedereen!

Eind juni al willen we het eerste nummer van Het Groot Puts Orkest uitbrengen. 

Geïnteresseerd? Meld je dan snel aan via onze website: www.volhardingputte.nl/contactpagina/aanmelden, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!