DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

Wouwse Tennisvereniging biedt zomeruitdaging voor voetballers, hockeyers en jeugd

De Wouwse Tennisvereniging biedt deze zomer tennis voor voetballers, hockeyers en andere teamspelers die een zomerstop hebben van hun eigen sport. Ook sporters die veel binnen sporten en in de zomer naar buiten willen zijn van harte welkom om mee te doen aan de Zomer Challenge.

De Zomer Challenge is een compact lidmaatschap van vier maanden in de maanden juni t/m september waarbij spelers, jong en oud, vrij kunnen tennissen wanneer het hen uitkomt. Daarnaast volgen de spelers 4 tennislessen onder begeleiding van een gecertificeerde trainer en doen zij mee aan het Zomer Challenge eindtoernooi. De Zomer Challenge is niet alleen voor volwassenen, maar ook leuk voor kinderen die een zomerstop hebben van een sport of kinderen die willen ontdekken of tennis wat voor hen is. Deelnemers kunnen zich individueel inschrijven, of met teamgenoten. Kosten zijn €60,- voor de volwassenen, €30,- voor de jeugd. Voor meer informatie en aanmelden kan er contact worden opgenomen met Bart van Nassau, Telefoonnummer 06-54292000 of e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / www.wtv-wouw.nl

Bruisend

De Wouwse Tennisvereniging is een gezellige, zeer bruisende tennisvereniging. Er is eigenlijk altijd wat te doen en er zijn vele activiteiten die gericht zijn op de verschillende doelgroepen binnen de vereniging; Junioren, Senioren en Ouderen, Wedstrijdspelers en Recreanten. Tennis is een sport voor alle leeftijden, letterlijk van 3 tot 85 jaar. De Wouwse Tennisvereniging heeft 7 verlichte smashcourt-banen, een minibaan en een oefenmuur. Leden kunnen 365 dagen per jaar, 7 dagen per week van ‘s morgens 8.00 tot ’s avonds 23.00 uur van de banen gebruik maken.