DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

T.C.S. VERBETERT POSITIE ENIGSZINS

Koploper Vice-versa’51 3 heeft, door een overwinning op T.C.S., de Steenbergse tafeltennissers definitief beroofd van haar kleine kans op de titel. Met 7-3 toonde ze zich net iets sterker. Vooral in het dubbelspel haf T.C.S. wat pech, pas in de vijfde game moesten ze met 11-9 het punt handen geven. De strijd was echter praktisch de hele match heel spannend. Maar twee keer werd een set in het kleinst mogelijke aantal games beslist. Ook Ronald Minkman, ondanks het feit dat hij drie keer won, moest verschillende keren tot het uiterste gaan voor hij het punt kon scoren. Zijn teamgenoten kwamen niet tot winst, maar ook zij slaagden er net niet in een set op hun naam te brengen.

 

Bij T.C.S. 2 bleek alleen Mark van Waterschoot voldoende in zijn mars te hebben. Ook dit team ontmoette de koploper, maar dooradt Mark al zijn sets won en dit team wel het dubbelspel in winst om kon zetten, werd het verschil met 6-4 iets kleiner. Voor hen is nu rechtstreekste degradatie niet meer mogelijk. Tevens is de kans kleiner geworden dat met een degradatieduel de competitie beëindigd moet worden. Markiezaat 5 was duidelijk te sterk voor T.C.S. 3. Elza van Geel verraste opnieuw door de eer te redden. Voor de dames is het nu zeker dat ze een grote kans hebben op degradatie. In de twee komende thuiswedstrijden moet Tanaka 6 op achterstand gehouden worden. Via de degradatiewedstrijd kan men zich dan nog redden.

 

 

 

Programma:

 

Komend weekend kan T.C.S. 1 zich thuis helemaal uit de zorgen spelen. Een zege op Back Hands 4 lijkt daarvoor voldoende. Het volledige programma op vrijdag 12 april ziet er als volgt uit:

 

T.C.S.  1           - Back Hands  4  (St. Willebrord)

 

T.C.S.  2           - Belcrum  10  (Breda)

 

T.C.S.  3           - Breda  2  (Breda)