DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

Workshop: maak kennis met de biotensor!

Op zondagmiddag 14 april geeft Marie-José van der Laan de zeer interessante workshop over de biotensor bij de Flor van Putte stichting. Wanneer men voedingssupplementen gebruikt, zich bezig houdt met gezonde voeding of geïnteresseerd is in spiritualiteit en de werking van energie, kan de biotensor workshop zeker een leuke aanvulling op de kennis en intuïtie zijn!

 

 

 

 

Spiritueel therapeut Marie-José werkt al vijftien jaar met een biotensor en geeft sinds een aantal jaren workshops waarin ze de basis van het testen met een biotensor aanleert. Een biotensor is een radionisch meetinstrument wat reageert op onbewuste lichaamsstaal en geeft eenvoudig weer of iets goed of niet goed voor iemand is.

 

 

 

Welke voedingssupplementen heeft iemand nodig of is er misschien sprake van een allergie? Dat kan getest worden met een biotensor. Marie-José:’ In deze workshop wordt er onder andere uitleg gegeven over de biotensor, kan de eigen energie in balans worden gebracht en kan men proberen om zelf met een biotensor te testen!

 

 

 

Het belooft dus een interessante middag te worden die om 14:00 start in zaal ‘De Uil’ in de Volksabdij te Ossendrecht. Deelname aan de workshop bedraagt €6,- en is inclusief een lekkere kop koffie of thee! Een plekje reserveren kan per mail onder vermelding van activiteit, naam en telefoonnummer naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!

 

 

 

www.florvanputtestichting.nl. - De Volksabdij O.L.V. ter Duinenlaan 199, 4641 RM Ossendrecht