DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

Mama Café in Roosendaal

Op dinsdag 2 april start er iets moois in de bieb. Dan zal namelijk de eerste bijeenkomst van het Mama Café Roosendaal plaatsvinden.

Het café biedt een plek waar je gezellig koffie kan drinken, ervaringen kan delen, elkaar kan opzoeken voor vragen en waar je kind kan spelen in een veilige omgeving. Niet alleen is het twee uurtjes vermaak, ook wisselen we informatie uit. De ene keer komt bijvoorbeeld een draagdoekconsulente, de andere keer is er een voorleesuurtje of nodigen we een organizer-expert uit. Kortom, volop gezelligheid én activiteiten.

Een Mama Café is gericht op (aanstaande) ouders uit de regio. Het café is niet enkel voor moeders; ook vaders, oma’s en opa’s zijn welkom. Het café is bedoeld om samen te bezoeken: je laat je kind er dus niet achter zoals bij een crèche.

Kom je ook op 2 april tussen 10:00 en 12:00 uur naar het Mamacafé in Roosendaal? Er is een speelplek voor de kinderen en voor de ouders is er koffie en thee. Vrije inloop en gratis entree!

Vrijwilligers gezocht
Daarnaast is Mama Café Roosendaal hard op zoek naar vrijwilligers die het Mama Café elke eerste dinsdag van de maand willen leiden. Twee vrijwilligers die affiniteit hebben met kinderen en hun ouders. Vind je het leuk om 1x per maand op een dinsdagochtend te helpen met vermaak en het leiden van het Mama Café in Roosendaal? Ken jij iemand of ben jij iemand die dit zou willen en kunnen? Mail dan naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.