DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

VERLIES VOOR T.C.S.

Tegen het sterke Vice-Versa’51  3  heeft T.C.S. 1 het net niet weten te redden. Dank zij Ronald Minkman kwam men op een 1-0 voorsprong, maar daarna duurde het lang voor de spelers van T.C.S. opnieuw tot scoren kwamen.Verrassend was wel dat precies halverwege de wedstrijd Erik van der Wegen zijn styerke prestaties van de laatste weken niet kon herhalen. Met 10-12 in de vijfde game verloor hij en ook in de resterende partijen kon hij niet meer in zijn spel komen. Ronals Minkman bleek wel in vorm en won al zijn sets. In de voorlaatste set verraste Dave van Broekhoven, in een spannende wedstrijd boekte hij voor het eerst een zege. Met de uitslag 4-6 kon men in het Steenbergse kamp toch wel genoegen nemen.

 

Bij T.C.S. 2 bijna eenzelfde spelbeeld. Mark van de Waterschoot bleek een klasse apart. Drie spelers van tegenstander Smash 3 (Geertruidenberg)  haal;de hij van hun 100% winstscore af. Hij is nu, samen met vier andere spelers in deze klasse, nog zonder verliespartij. Zijn twee teamgenoten zorgden voor felle tegenstand, maar koploper Smash gaf verder geen krimp en nam de 3-7 overwinning mee naar huis. Ook de dames van T.C.S. 3 traden aan tegen een koploper, het Bergse Markiezaat 5 was hun tegenstander. Alle drie de dames slaagden er in om een set te zegvieren. Zodoende wisten ook zij de nederlaag tot 3-7 te beperken. 

 

 

 

Programma

 

In verband met Carnaval ligt komend weekend de competitie stil. Op 8 maart staat voor alle teams een uitwedstrijd op het programma.  T.C.S. 1 treedt dan aan tegen naaste concurrent Back Hands 4 en moet dan proberen om de twee punten achterstand goed te maken.

 

Het programma voor vrijdag 8 maart ziet er als volgt uit:

 

Back hands  4 (St. Willebord)- T.C.S.  1

 

Belcrum  10 (Breda)              - T.C.S.  2

 

Breda  2 (Breda)                    - T.C.S.  3