DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

Mantelzorg centraal bij Parkinson Café West-Brabant

 

Heerle – Op donderdag 7 maart is er weer een nieuw Parkinson Café West-Brabant. Dit keer staat de bijeenkomst in het teken van mantelzorg en waar je als mantelzorgen met vragen terecht kunt.  

 

 

Marloes Rutten, mantelzorgadviseur bij vraagwijzer Bergen op Zoom, Moniek Oomen, ergotherapeute aangesloten bij ParkinsonNet, en Marie Augustijn, consulent mantelzorg/mantelzorgmakelaar, gaan in op de vragen die bij mantelzorgers leven en wat ze hierin kunnen betekenen.

 

Wilt u over dit onderwerp meer weten? U bent van harte welkom vanaf 13.30 uur. Het Parkinson Café start om 14.00 uur en duurt tot ongeveer 16.00 uur. Vooraf aanmelden is niet nodig. Het Parkinson Café West-Brabant wordt gehouden in het Dorpshuis De Schalm, Herelsestraat 100 in Heerle. In de omgeving kunt u gratis parkeren.

 

Parkinson Café West-Brabant is een initiatief van het samenwerkingsverband van TWB Thuiszorg met Aandacht, Groenhuysen, Surplus Zorg, Bravis ziekenhuis, tanteLouise, Van Broekhoven Fysiotherapie, Fysiotherapie Van Lammeren, ParkinsonNet Roosendaal, ParkinsonNet Bergen op Zoom en de Parkinson Vereniging.