DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

T.C.S. NADERT KOPLOPER

In de belangrijke wedstrijd tegen Die Meede 6 heeft het eerste team van T.C.S. een prima resultaat weten weg te zetten. Door de 3-7 zege op de nummer drie van de ranglijst naderde men koploper Groene Ster tot op 1 punt. Zij boekten een 6-4 winst en zodoende werd de achterstand een punt kleiner.

 

John Minkman slaagde er ook nu in om – evenals in de vorige wedstrijden - ongeslagen te blijven. Maar belangrijker was dat teamgenoot Dave vanBroekhoven er voor het eerst in slaagde winst te boeken. Drie keer speelde hij tegen deze sterke tegenstander vijf games en twee keer eindigde dat in een overwinning. De slechte vorm lijkt bij hem definitief voorbij. Een zege in het dubbel en van Jurgen Broeren in het enkelspel zorgden voor de resterende punten.

 

Bij T.C.S. 2 verliep de strijd bijna identiek aan die van het eerste team. Zij beëindigden de strijd tegen Smash’70 3 in Noordhoek met 4-6 en dat was voldoende om de tweede plaats in het bezit te houden. Christian Steijn was opnieuw de sterke man en gaf geen enkele set uit handen. Paul Kil lijkt eveneens wat beter in vorm te komen en zette twee sets op zijn naam. In het dubbelspel was de tegenstander net iets sterker, maar door winst van Theo van Meer slaagde het team er toch in om met 4-6 te winnen. Het damesteam deed het deze week opvallend sterk. Witac’89 3 moest thuis met 3-7 het hoofd buigen. Alle drie de speelsters, Liesbeth Voorbraak, Jolanda Koenraadt en Miranda Bogers kwamen tot twee overwinningen. In het dubbelspel veroverde men het zevende punt.

 

 

 

Programma:

 

Dit weekend staan er voor de drie teams enkele belangrijke wedstrijden op het programma. De competitie eindigt met twee thuiswedstrijden op rij en ongetwijfeld zullen dan wel enkele beslissingen vallen. Het volledige programma ziet er als volgt uit:

 

Vrijdag 24 november om 20.00 uur in ’t Cromwiel:

 

T.C.S.  1           - Tanaka  4

 

T.C.S.  2           - TCO’78  3

 

T.C.S.  3           - Tanaka  6