DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

MOEILIJK GELIJKSPEL VOOR T.C.S.

Tegen de drager van de rode lantaarn heeft T.C.S. haar eerste plaats op de ranglijst af moeten staan. Breda 2 nam in de eerste twee sets zelfs de leiding. Maar kort erna, o.a. door winst in het dubbelspel, hadden de Steenbergse spelers de stand weer gelijk getrokken. Kennelijk aangemoedigd door de sterke start wist de tegenstander keer op keer de leiding te heroveren, waarna de T.C.S.-spelers echter ook weer terugkwamen. Pas in de voorlaatste set zorgde Peter Bogers er voor om zijn team op voorsprong te zetten. Maar daarna wist Breda in de laatste set gelijk te maken. Ronald Minkman had met drie overwinningen het grootste aandeel in het moeizame gelijkspel.

 

T.C.S. 2 deed het tegen Markiezaat 5 deze keer beter dan in de thuiswedstrijd. Zowel Xander van Peer als Marco Buijsen slaagden er in om al hun sets te winnen. Drie keer boekte de Bergse spelers succes, opvallend genoeg hadden ze daar elke keer het volle aantal van vijf games voor nodig. Door de 7-3 winst klom T.C.S. op naar de tweede plaats. Het verschil met de concurrenten is echter zeer klein. Het damesteam moest het een tafel verder tegen Markiezaat 6 echter afleggen. Met twee overwinnigen voor Miranda Bogers en en één voor Toos Koenraadt kwam men niet verder dan een 7-3 verlies in deze uitwedstrijd. Met nog drie wedstrijden te spelen staat T.C.S. 3  op de vierde plaats.

 

Programma:

 

Komend weekend spelen de T.C.S.-teams hun laatste uitwedstrijden. Vooral voor het eerste en tweede team kan er nog van alles gebeuren.

 

Vrijdag 17november om 20.00 uur:

 

Die Meede 6                 - T.C.S.  1

 

Smash’70  3                  - T.C.S.  2

 

Witac’89  3                   - T.C.S.  3