DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

Carwash De Donken, eindelijk weer goed bereikbaar!

Wouw – De autowasserette van Kees van Eekeren op industrieterrein De Donken in Wouw is eindelijk weer goed bereikbaar doordat sinds vorige maand, na bijna een jaar (!) werkzaamheden aan de weg, de Roosendaalsebaan weer open is. Carwash De Donken is uniek in de regio. Kees: “Bij ons vindt de klant namelijk alle middelen om zijn of haar auto zélf, van binnen én van buiten, een goede wasbeurt te geven. Iemand die zuinig is op z’n heilige koe, zal die immers niet snel in een wasstraat met automatische rolborstels laten wassen.”

 

Glanzend

Vier enorm hoge boxen staan de klant ter beschikking bij Carwash De Donken. Je kunt er dus ook terecht om je caravan, boot, paardentrailer of hoge bedrijfswagen lekker te wassen. Elke box is voorzien van drie spuitlansen: een schuimpistool voor het soppen, een hogedrukpistool voor het wassen en een spuitlans voorzien van een roterende borstel voor het echte vuile werk. Daarna kan de auto eventueel gewaxed of geglansdroogd worden. Er is een keuze uit maar liefst acht wasprogramma’s, die duidelijk aangegeven staan in de wasbox. “Thuis krijg je je auto nooit zo mooi glanzend als hier. Dat ligt aan de kwaliteit van het gebruikte water. Daar zijn namelijk alle mineraalsporen uitgehaald, waardoor elke auto geheel vlekvrij opdroogt. Je hoeft dus niet te zemen”, legt Kees uit. Elke wasbox is bovendien voorzien van vloerverwarming, waardoor je ook in de winter, tot 12 graden vorst, je auto kunt wassen.

Wasmunten

De Carwash werkt op munten, die verkrijgbaar zijn via de wisselmachine in de verwarmde kantine. Voor 5 euro ontvang je 10 wasmunten, voor 10 euro 25 en voor 20 euro krijg je 55 munten. “Een wasbeurt komt gemiddeld op zes munten”, aldus Kees van Eekeren. Naast wasmunten zijn er in de kantine koffie en frisdank te koop en kan er van het toilet gebruik gemaakt worden. Het interieur van je auto kun je op het ruime terrein van de Carwash aan de Donkenweg 5 eveneens uitgebreid onder handen nemen: er is namelijk een tappunt voor warm water. Afgelopen najaar is de warmwatervoorziening vernieuwd, waardoor er een meer voortdurend en warmer aanbod is. Verder kan er gebruik gemaakt worden van zware stofzuigers van 3500 watt en ook de mattenklopper ontbreekt niet aan het assortiment. De Carwash is, zowel voor particulieren als voor bedrijven, zeven dagen per week geopend van 7.30 tot 21.30 uur. Bedrijven kunnen desgewenst een factuur krijgen.

Veelzijdig

Veelzijdig bedrijf Van Eekeren heeft naast de Carwash nog andere loten aan de boom: Van Eekeren Betonboringen, Van Eekeren Beregeningstechniek en Van Eekeren Elektrische Afrasteringen. Al ruim 30 jaar heeft Van Eekeren het dealerschap van Gallagher in Zuidwest Nederland. Van Eekeren is dus tevens hét adres voor afrasteringen, die het levensgebied van uw huisdier, van kat en hond tot en met paard, kunnen afschermen. Sinds bijna 10 jaar heeft Van Eekeren ook het exclusieve Benelux-dealerschap van Gallagher Security. Gallagher Security is een beveiligingssysteem dat schrikdraaddetectie monteert op hekwerk, zodat als het ware een elektronisch hekwerk ontstaat. Kees: “Het systeem beschermt tegen sabotage en inbraak, het houdt dus ongewenst bezoek buiten, zoals de elektrische afrasteringen huisdieren binnenhouden.”

Van Eekeren, Donkenweg 5, 4724 SN Wouw, tel. 0165-302251, www.eekerenwouw.nl