DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

Twintig jaar Partyservice “Jovel”

Kruisland – Partyservice Jovel van Johan en Anita van Elteren bestaat dit jaar 20 jaar. Ter gelegenheid hiervan krijgen klanten 5% afhaalkorting op het eten en in totaal maar liefst 25% op de partyverhuur.

 

Het echtpaar van Elteren begon destijds met de catering aan huis in Oud Gastel. Omdat het bedrijf daar vrij vlot uit zijn jasje groeide, kocht het stel 15 jaar geleden slagerij de Vlekro in Kruisland. Daar begonnen zij als Slagerij Partyservice Jovel. Johan, van huis uit en in hart en nieren slager: “In de loop der tijd heeft de slagerij een steeds kleiner aandeel gekregen en is de catering de hoofdmoot gaan vormen. Wel is bij ons nog altijd op bestelling vlees voor de vriezer verkrijgbaar.” Qua catering heeft Jovel een zeer uitgebreid assortiment: hors d’oeuvre, hapjesschotels, voor- en nagerechten, koude en warme buffetten, koffietafels, fondue, gourmet, steengrill en partypan menu’s. Ruim 10 jaar geleden kwam de partyverhuur erbij voor de verhuur van tapinstallaties, servies, bestek, stoelen, tafels, terrasverwarmers en tenten en de levering van dranken. Wat later volgde de attractieverhuur voor de verhuur van springkussens in allerlei soorten en maten tot en met survivalbanen. Kortom, Jovel biedt alles voor een compleet feest! De party- en attractieverhuur werden ondergebracht onder de naam Arojo Attractie- en Partyverhuur.


Barbecue Brabant

Het nieuwste onderdeel van Jovel is Barbecue Brabant. Johan: “De laatste jaren is het minder druk geworden met de catering voor wat betreft bijvoorbeeld de communie en Pasen. Dat komt enerzijds doordat er steeds minder kinderen hun communie doen en anderzijds door de economische crisis waardoor er vanuit andere hoeken, zoals het café en de supermarkt, concurrentie komt. Wij hebben ons daarom in toenemende mate toegelegd op het organiseren van ‘all inclusive’ barbecues. De klant hoeft nergens voor te zorgen! Wij leveren gasbarbecue, gasfles, bbq-tangen, chafingdish, borden, messen, vorken en servetten. Ook leveren wij barbecues met afzuiginstallatie en klaptenten, zodat de barbecue ook met slecht weer door kan gaan!” Alle producten worden volgens HACCP-normen geleverd in gekoelde boxen of koelkast. Alles wordt in de regio (West Brabant tussen Tholen en Breda) gratis bezorgd, buiten de regio tegen een kleine meerprijs, en ook de afwas doet Jovel. Alle standaard bbq-pakketten bestaan uit vijf à zes stukken vlees p.p., huzaren- en aardappelsalade, twee koolsalades, Caribische rauwkost, knoflook-, cocktail-, zigeuner-, en satésaus, stokbrood en kruidenboter. Jovel organiseert barbecues vanaf twee personen tot en met duizenden personen! In 2009 verzorgde de partyservice een barbecue voor Philips voor tweeduizend personen en vorig jaar voor Fokker voor maar liefst drieduizend personen. Elk jaar in mei verzorgt Jovel een buffet met attractieverhuur bij Cluzona / Sabiq. Johan: “Wij zijn op alle fronten heel ver gespecialiseerd voor een compleet feest. Dat is onze kracht.”

Partyservice “Jovel”, Brugweg 30, 4756 AG Kruisland, tel. 0167-532097, www.jovel.nl

Besprekingen op afspraak.