DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

Wie wint de Ster van Wouw

Aan alle ondernemers in de voormalige gemeente Wouw

Zaterdag 4 juni a.s. zal tijdens een fantastische feestavond de beste ondernemer van de voormalige gemeente Wouw van het jaar 2010/2011 worden gekozen. Tijdens deze feestavond zullen de genomineerde bedrijven in de gelegenheid worden gesteld om tijdens een presentatie zoveel mogelijk stemmen voor hun benoeming binnen te halen.

 

De genomineerden zullen door alle ondernemers van de voormalige gemeente Wouw die bij de Kamer van Koophandel zijn ingeschreven worden voorgedragen door middel van bijgaand enquêteformulier. Ondernemersvereniging Wouw verzoekt u derhalve om uw persoonlijke mening zo breed mogelijk kenbaar te maken en in een 4-tal categorieën uw nominatie bekend te maken. Bij de beoordeling wordt u verzocht bijvoorbeeld te denken aan ondernemingszin, service, lef, visie/inzicht, positieve uitstraling, maatschappelijk verantwoord ondernemen, onderscheidend vermogen, innovatie en voorts alle overige eigenschappen die u verder belangrijk vindt voor een goede ondernemer. U mag in iedere categorie een of meerdere voordrachten geven, maar dit hoeft niet.

* Agro- en aanverwante business ( landbouwbedrijven en toeleveranciers e.d.).

* MKB (bakkers, restaurants, garages, dierenpensions, begrafenisondernemer e.d.)

* Handelsmaatschappijen en produktiebedrijven (industrie en aanverwante bedrijven )

* Overig (huisartsen, kustenaars, architecten e.d. )

Aangezien het gaat om het vinden van de beste ondernemer is een lidmaatschap van de ondernemersvereniging geen vereiste, noch voor het uitbrengen van de stemmen, noch voor de nominatie.

Naar aanleiding van uw reacties en voordrachten zal de nominatiecommissie 3 ondernemers voordragen, die zich uiteindelijk zaterdag 4 juni mogen presenteren op de feestavond en daar kans maken op de Wouwse Ster, de prijs voor de beste ondernemer van 2010/2011 van de voormalige gemeente Wouw. Deze prijs, gemaakt door een Wouwse kunstenaar, Joost Keijzer, zal door de burgemeester van Roosendaal worden uitgereikt.

De feestelijke avond zal vanaf 19.00 uur plaatsvinden in de Omganck, met muzikale omlijsting van discotheek Digisound en een voordracht van een conferencier. Er kan een maaltijd genuttigd worden van spareribs. Kaarten voor deelname aan de avond zonder eten 27,50 p.p. als u lid bent van de OVW en 32,50 als u geen lid bent. Kaarten voor deelname aan de avond met eten zijn resp. 42,50 en 47,50 p.p.

Wij hopen dat u allen in grote getale zult reageren op dit schrijven en zo spoedig mogelijk bijgaand antwoordformulier met uw nominaties en inschrijving voor 1 mei a.s. wilt opsturen naar:

De ondernemersvereniging Wouw, t.a.v. Gerda van Beek, Hofstraat 15, 4724 AJ Wouw…Of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Met vriendelijke groet,

OVW Wouw