DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

Steenbergen Steengoed kroegenbridgedrive

Zaterdag 28 mei a.s. zal Steenbergen bruisen van levendigheid. Naast de Koos Moerenhout fietstocht wordt er namelijk in het centrum ook gebridged. Voor de eerste keer wordt dan de Steenbergen Steengoed Kroegenbridgedrive gehouden en als het aan de organisatie ligt zal het beslist niet de laatste keer zijn!

 

Tussen 13.00 en 18.00 uur worden er zes ronden van vier spellen gespeeld in diverse horecagelegenheden: Café Zaal De Wellse Vaert, Hotel Café Restaurant De Wallevis, Hotel Café Restaurant Aarden, Restaurant In de Oude Stempel, Café Blauweind, De Lindenburgh en Onze Stede. Allen waren zeer enthousiast over deze activiteit van BridgeClub Steenbergen en de Steenbergen Steengoed winkeliers hebben zelfs een wisselbeker aangeboden voor het winnende paar. Het inschrijfgeld bedraagt 30 euro per paar, inclusief per persoon 3 consumpties en een hapje. Inschrijven kan vanaf heden tot uiterlijk 14 mei a.s., bij voorkeur per e-mail bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., met vermelding van de namen van de spelers én een telefoonnummer waarop u bereikbaar bent. Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met Rinus Dirken, tel. 0164-856153 of 06-48494431, e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Graag gelijktijdig het inschrijfgeld overmaken op rekening 12.80.94.494 t.n.v. De Goede Hand te Steenbergen met vermelding van de namen van de spelers en de speelsterkte (beginnend/gemiddeld/gevorderd). U krijgt geen aparte bevestiging; binnenkomst van het inschrijfgeld is bepalend voor deelname !!

• Tussen 11.30 en 12.15 uur loopbriefjes en toernooifolder ophalen in zaal De Wellse Vaert, Kap. Kockstraat 55, 4651 XC Steenbergen (Welberg), tel. 0167-563095.

• De zaal is open om 11.30 uur, de drive begint om 13.00 uur.

• Prijsuitreiking om ± 18.30 uur in De Wellse Vaert. Prijzen (in natura) voor de paren die 1e, 2e en 3e worden. Verder prijzen voor elk 5e paar.

• Biddingboxen aanwezig.

De organisatie zet alles op alles om er een plezierige dag van te maken en hoopt een groot aantal deelnemers te mogen begroeten.