DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

Biodanza in Volksabdij

Zondag 15 januari organiseert de Flor van Putte Stichting een workshop Biodanza in de Volksabdij te Ossendrecht. Deze verfrissende workshop wordt verzorgd door Hans en Philippine en begint om 14:00 uur.

Biodanza betekent letterlijk de dans van het leven. Het is een uniek systeem met een vaste en effectieve opbouw van oefeningen, ontwikkeld door Rolando Toro Araneda, psycholoog en medisch antropoloog.  De oefeningen zijn zo georganiseerd dat ze een verandering op gang kunnen brengen, een persoonlijke groei door dans en contact. Het eerste actievere deel is bedoeld als warming-up, om los te komen en gedachten los te laten. Het tweede deel is rustig, de muziek en de oefeningen ontspannen het zenuwstelsel en lichaam. Deze komen hiermee tot rust en in balans. Bij Biodanza gaat het om voelen, ervaren, genieten en volledig in het hier en nu zijn. Geen danspasjes en uiterlijk vertoon, maar juist doen wat prettig voelt. Beoefening van Biodanza draagt bij aan de vitaliteit, het zelfvertrouwen, gelukkig voelen en het bevordert een goede gezondheid van lijf en geest. De workshop is op zondag 15 januari in de kapel van de Volksabdij. Aanvang 14:00 uur. Deelname bedraagt 6 euro, inclusief koffie en thee.

Reserveren kan bij de receptie van De Volksabdij 0164-672546 of via de website www.florvanputtestichting.nl en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. De Volksabdij O.L.V. ter Duinenlaan 199, 4641 RM Ossendrecht