DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

PICKNICK @ Lagere School College Essen

Schooljaar 2015-2016 startte voor de Lagere School College Essen met een nieuwe directeur. Kersvers directeur Geert Vandekeybus kreeg van de leerkrachten en kinderen gedurende heel het jaar uitdagingen en opdrachten: hoe goed ken je de kinderen, organiseer een uitstap voor de hele school, ontwerp een nieuwe rustige hoek op de speelplaats en nog veel meer.

Een mooie zithoek werd gebouwd, met de hele school trokken we naar de Efteling en meester Geert scoorde 10/10 voor zijn kennis van de kinderen, maar de laatste opdracht was misschien wel de leukste: organiseer een reuze-picknick. Deze ging door op vrijdag 3 juni. Iedereen was welkom en velen vonden de weg naar de speelplaats van de lagere school. Ouders, grootouders, kinderen en leerkrachten zorgden voor een rijkgevuld buffet waar het moeilijk was om te kiezen; de talrijk opgekomen mensen zorgden voor een zalige, gezellige sfeer. Je zag iedereen genieten en stralen. Zelfs enkele nieuwe leerlingen voor volgend jaar kwamen al eens een kijkje nemen. Omdat de vraag naar onze visie en manier van werken zo groot is, organiseren we op vrijdag 17 juni nog een extra opendeurdag. Daar leggen we graag onze kijk op goed onderwijs uit aan iedereen die het horen wil. Kom gerust eens langs om onze school te bekijken en onze werking te aanhoren. Lagere School College Essen, Rouwmoer 7, 2910 Essen.

www.vgls-collegeessen.be / 03 667 33 65 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / Opendeurdag: 17 juni (15u00 – 17u00)