DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

GRATIS KRUISLANDSE KERMISFEESTEN

Van Neonparty met Dave Roelvink, Familiedag naar Denans & Friends  

KRUISLAND – Niet de grootste, maar wel de gezelligste kermis van Brabant, dit is een kenmerk van de Kruislandse kermis. 

In het centrum van Kruisland, op de Markt en Molenstraat staan dit jaar weer kermisattracties voor jong en oud. Het jaarlijks terugkerend evenement staat bekend als de goedkoopste kermis in de regio. Ook de plaatselijke horecagelegenheid De Commerce pakt uit met drie dagen live muziek en optredens, voor de gelegenheid wordt een 150 m² grote trusstent rondom de kermis geplaatst op de grote markt met een buitenpodium, verlichting en buitenbars. 

Dave Roelvink

Zaterdag 23 augustus straalt vanaf 20:00 uur DJ Bryan met niemand minder dan Dave Roelvink tijdens de grote neonparty. De grootse hits zullen zorgen voor ongekende gezelligheid en er is natuurlijk ook nog een meet and greet met Dave Roelvink. 

Zondag 24 augustus draait JW Sound tijdens de familiedag de sterren van de hemel vanaf 14:00 uur. 

Kermismaandag: 9 artiesten!

Maandag 25 augustus staat in het teken van het 35 jarig artiestenjubileum van Denans. Vanaf 16:00 uur begint het entertainmentprogramma met in het voor- en naprogramma het Kruislandse Duo Sjerrie Denz. Tussen de optredens van dit  amusementsduo zullen een 9-tal artiesten optreden voor Denans & Friends. o.a. Denans, Rudy de Wit, Angesz, Suzie Roose, Henk Kamphuis, Petra van Gennip, Manuela Rokven. De presentatie is in handen van Hans van Aalst. Entree voor de Kruislandse kermisfeesten is gratis en u vindt de attracties en het entertainmentplein in het centrum van Kruisland (West-Brabant, net boven Roosendaal).Openingstijden van de kermis zijn: zaterdag van 15:00 – 02:00 uur, zondag van 14:00 – 00:00 uur en maandag van 15:00 – 00:00 uur. 

Meer informatie op facebook of kijk op www.decommerce.nl