DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

Perfect beeld en geluid met Sound Perfection

Bergen op Zoom –Sound Perfection doet precies wat de naam belooft: perfecte geluidskwaliteit leveren. Maar ook haarscherp beeld! Eigenaar Tony Tak legt de lat hoog: hij verkoopt alleen audio- en beeldmerken die oprechte passie voor hun product hebben en loyaal zijn aan hun afnemers. Dat is geen toeval, want diezelfde eigenschappen zijn ook Tony toe te dichten. Aan verkooppraatjes doet hij niet. Daar is hij het type niet naar en bovendien zijn ze onnodig, want het product bewijst zichzelf. Iedere keer weer…

 

Tony behoort tot de gelukkigen die van zijn hobby zijn beroep heeft weten te maken. “Vroeger al was ik bezig met het creëren van mooi geluid uit luidsprekers en versterkers”, vertelt de sympathieke geboren en getogen Bergenaar. “In het verleden kwam ik graag als klant bij dit bedrijf dat toen nog Car & Home Perfection heette. Later ging ik er werken en uiteindelijk heb ik de zaak overgenomen, waarna ik de naam heb veranderd in Sound Perfection.”

 

Bedieningsgemak

 

Perfect geluid dus, maar Sound Perfection levert tevens perfect beeld. “Om dat te kunnen combineren heb ik gekozen voor bediening via tablet en smartphone, maar via de traditionele afstandsbediening kan het natuurlijk ook. De techniek van nu maakt het mogelijk om het vooral makkelijk en overzichtelijk te houden”, legt hij uit.

Ter demonstratie klikt Tony op enkele toetsen van zijn mobiel die in verbinding staat met de diverse schermen die er hangen. Prompt verschijnt er een helder en bijzonder scherp beeld in contrastrijke kleuren dat gekoppeld is aan een prachtig geluid.

Producten met karakter

 

Tony is dus erg kritisch als het aankomt op de apparatuur die hij verkoopt. “In mijn winkel vind je oplossingen voor perfecte integratie van beeld en geluid in iedere omgeving. In plaats van voor massaproductie te gaan, blijven deze merken trouw aan hun oorsprong en kwaliteit. Die mix van hoogstaande techniek en de bevlogenheid waarmee ze hun producten ontwikkelen, hoor en zie je terug in het eindresultaat. Ook dát kan persoonlijk ervaren worden, hier in de winkel, waar een uitgebreid aanbod aan televisies, versterkers, luidsprekers, subwoofers, soundbars, bluetooth- en streamingspeakers overzichtelijk staat opgesteld. Daarnaast hebben we alles op het gebied van bekabeling en afwerking.”

Advies op maat

 

“De één weet precies wat hij of zij wil, terwijl de ander nog geen idee heeft”, ervaart Tony dagelijks. Hij doelt op zijn clientèle die varieert van studenten tot aan senioren en iedereen daartussenin. En van particulieren tot bedrijven. “Soms krijg ik het verzoek om een TV-storing op te lossen, dan weer mag ik een volledig huis of bedrijfspand voorzien van audioapparatuur. Iedere vraag, groot of klein, schenk ik mijn volle aandacht. Bij verbouwingen adviseer ik om vooraf goed na te denken over het wegwerken van de bekabeling. Graag kom ik op locatie kijken, zodat ik een goede indruk kan krijgen van de situatie en de wensen, waarna een advies op maat volgt. Ik denk in oplossingen maar ben tegelijkertijd eerlijk over beperkingen die ik zie. Ook als je naar de winkel komt, zorg ik dat ik een goed beeld krijg van je wensen. Die breng ik in harmonie met de beoogde ruimte, waardoor het beeld en geluid optimaal tot hun recht komen en de luisteraar dubbel geniet.”

Eén en één is drie

 

Vier jaar geleden verhuisde Tony zijn winkel van de binnenstad naar de Laan van Everswaard. “Die beslissing komt voort uit mijn samenwerking met Fireplace, specialist in haarden en kachels, gevestigd tegenover mijn winkel. Op veel vlakken komen we overeen: we ondernemen met passie en onze producten zijn sfeerbepalend in een ruimte. Samen vormen wij een mooi voorbeeld van twee regionale bedrijven die elkaar versterken. Op mijn huidige locatie is bovendien meer ruimte: voor mijn apparatuur en om te parkeren. Wat overigens gratis is, net als mijn advies en een bak goeie koffie!” 

Sound Perfection, Laan van Everswaard 78, 4617 LK Bergen op Zoom, 0164-210919, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., www.soundperfection.nl