DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

Jumbo Wouw, dorpssupermarkt met een groot hart

Wouw – De Jumbo zit alweer drie jaar in Wouw. De hoogste tijd dus voor een update. Wat is er allemaal gerealiseerd en wat kunnen we nog verwachten? Bedrijfsleidster Ramona Stok geeft een kijkje in de supermarktkeuken van haar geliefde filiaal. 

“Nog steeds neemt het aantal bezoekers aan onze winkel toe”, vertelt Ramona verheugd. “Eigenlijk vraagt dat om uitbreiding van ons assortiment en dus ook van dit pand. We hopen daarom in de toekomst uit te kunnen bouwen, zodat we de inwoners van Wouw en omstreken nog meer producten en winkelgemak kunnen bieden. Hoewel onze service al bijzonder hoog staat aangeschreven, willen we blijven ontwikkelen. Innovatief als we zijn, volgen we alle ontwikkelingen op de foodmarkt en springen daar op in. Daarbij houden we tevens rekening met onze klanten die een druk bestaan leiden en daardoor het liefst efficiënt inkopen.”

 

Online bestellen

 

“Wie weinig tijd heeft en toch gezond wil eten, kan daarom vers bereide maaltijden bij ons kopen. En een keertje zondigen mag best, dus probeer zeker onze heerlijke verse pizza’s, want die oogsten veel lof”, tipt Ramona. “Waar ook dankbaar gebruik van wordt gemaakt, is het pick up point dat we hebben gerealiseerd. Aan een speciale desk tegenover de winkel kun je de boodschappen die je de dag ervoor online hebt besteld, afhalen. Je hoeft de winkel dus niet meer in, tenzij je een boodschap vergeten bent, natuurlijk. Groot voordeel hierbij is dat ieder product dat de Jumbo-keten in het assortiment heeft, besteld kan worden, ook al ligt het in onze eigen winkel niet. In plaats van het zelf op te halen, kun je overigens je bestelling ook thuis laten bezorgen”, geeft Ramona aan. “Dit is heel prettig voor ouderen, drukbezette of minder mobiele mensen, maar zeker ook voor ondernemers die met een zakelijk account grootverpakkingen kunnen aanschaffen en daarmee het nodige besparen. Soms worden bepaalde actieproducten zelfs gratis thuisbezorgd, dus dat is mooi meegenomen.”

Sprookjesachtige acties

Het mag dan in feite een dorpswinkel zijn, qua uitstraling en dienstverlening kan menige stadswinkel een voorbeeld nemen aan het Jumbofiliaal in Wouw. Eigenaar Rolf Hoogkamer en bedrijfsleidster Ramona zetten zich dan ook met hart en ziel in om hun klanten tevreden te houden. “Maar het is vooral ook ons betrokken team dat zorgt voor de klantenbinding”, benadrukt Ramona. “Als het regent lopen ze nog met een paraplu mee naar de auto en heeft iemand hulp nodig met zware boodschappen, staan ze vooraan om te helpen.” De Wouwse Jumbo blinkt niet alleen uit in klantvriendelijkheid, ook op sociaalmaatschappelijk vlak draagt ze een steentje bij. Zo sponsoren ze grote en kleine evenementen die de leefbaarheid van Wouw vergroten. “En er komen weer leuke acties aan. Voor de schaatsbaan die eind december weer op de Markt komt, maar daarnaast hebben we rond die tijd nóg een sprookjesachtige actie”, belooft Ramona raadselachtig.

Softijs, worstenbrood en Bossche bollen

Nog een reden om naar de Jumbo in Wouw te gaan, is de softijsmachine die bij de ingang staat en kan rekenen op veel fans. “Maar ook hebben we een unieke samenwerking met bakkerij Nagelkerke waardoor we onder meer de allerlekkerste worstenbroodjes van Nederland in de winkel hebben”, meldt Ramona. “Bovendien verkopen we de échte Bossche bollen van Jan de Groot. We hebben een laagste-prijs-garantie en onze winkel is uitstekend bereikbaar, mede dankzij het veel grotere parkeerterrein waarover we inmiddels beschikken. Deze wordt op korte termijn nog beter ingericht, zodat de auto nog prettiger en veiliger geparkeerd kan worden. Je kan altijd bij ons terecht, want we zijn iedere dag geopend!”   

 Jumbo Wouw, Kloosterstraat 8, 4724 EE Wouw, 0165-303973, www.jumbo.com