DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

Natuurlijk Gaaf, net even iets anders!

Heerle – Omdat Natuurlijk Gaaf uit haar jasje is gegroeid, is de winkel verhuisd naar een nieuwe locatie, het voormalige Rabobankgebouw aan de Beukenstraat 3 in Heerle.

 

Natuurlijk Gaaf is het initiatief van twee creatieve, ondernemende dames: Judith Bastiaanse (35) uit Heerle en Elvy Geerards (28) uit Wouw. Elvy: “Wij zijn hiervoor jaren collega’s geweest in een bloemenwinkel. We vinden hetzelfde mooi en we werken in dezelfde stijl. Eigenlijk heb ik het vak van Judith geleerd. Onze eigen zaak, Natuurlijk Gaaf, is ontstaan vanuit onze gezamenlijke ambitie om een eigen onderneming te starten. Het maken van plantaardige schilderijen was daarbij het startpunt. Die maken we met zijden bloemen en natuurlijke materialen als hout, kaarsvet, schelpen en gedroogd groen. In september vorig jaar begonnen we een kleine winkel in een ruimte bij Judith aan huis, waarin zij ook al jaren cursussen bloemschikken geeft. Daar verkochten wij ons werk en ook exclusieve woon- en tuinaccessoires. Het assortiment werd echter snel breder en het aantal opdrachten groter, waardoor zowel het winkelgedeelte als de benodigde opslagruimte snel te klein werd. Een groter pand werd noodzaak.”

Judith: “Wat wij voornamelijk met liefde en passie voor het vak doen, is het opmaken van potten met zijden bloemen en natuurlijke materialen als hout, vruchten, salie en eucalyptus. Natuurlijk kan men bij ons ook losse potten, vazen, mooie woonaccessoires en complete stukken kopen. Verder maken wij bloemwerk voor particulieren en bedrijven op bestelling en kun je ook terecht voor bruidswerk en rouwwerk. Op vrijdag en zaterdag verkopen we losse snijbloemen, vaak hebben we mooie rozen en andere leuke bijmaterialen in de kleuren van het seizoen.” Bij Natuurlijk Gaaf zijn nu, naast mooie kerststukken, ook heel veel exclusieve kerstspullen te koop van o.a. de merken Goodwill, Bloomingville, Braxton en Dutz. Natuurlijk Gaaf presenteert een ingetogen kerst in de kleuren goud en groen met een vleugje parelmoer. Alles net even iets anders! Elvy: “Op 10 december staan we op de kerstmarkt in Heerle en we houden een kerstshow in onze winkel op 9, 10 en 11 december.”

Natuurlijk Gaaf, Beukenstraat 3, 4726 AT Heerle, tel. Judith: 06-52610255, tel. Elvy: 06-12159853, www.natuurlijkgaaf.nl

Openingstijden: op vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 15.00 uur. In de maand december ook op donderdag geopend van 10.00 tot 18.00 uur en op vrijdag tot 20.00 uur.