DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

Aan het juiste adres bij A-GAVE Accountants BV

Roosendaal – Nu de belastingaangifte weer in zicht komt, bent u wellicht op zoek naar een laagdrempelig accountantskantoor waar u goed geholpen wordt tegen scherpe tarieven. Dan bent u bij A-GAVE Accountants in Roosendaal aan het juiste adres! Hier worden particuliere aangiftes verzorgd vanaf 65 euro.

De vestiging van A-GAVE Accountants in Roosendaal is bijna een jaar geleden geopend en is feitelijk een accountantswinkel waar klanten vrijblijvend kunnen binnenlopen om iets te vragen. Eindverantwoordelijk is hier accountant en mededirecteur Jacco Buijs. Met hem is altijd direct contact mogelijk. De andere directeur en tevens oprichter van het bedrijf is Anton van Gaalen. Hij is elke dinsdag en vrijdag in de vestiging in Roosendaal aanwezig voor de klanten. De rest van de week bevindt hij zich op het kantoor in Oosterhout.

Anton is sinds 1998 werkzaam als accountant en hij heeft als controller / hoofd administratie bij diverse ondernemingen gewerkt en de organisatie aangestuurd. Anton: “Graag wilde ik mijn brede achtergrond inzetten voor een eigen bedrijf en ben ik 15 jaar geleden voor mezelf begonnen. In 2009 vanaf de huidige locatie in Oosterhout. Van meet af aan hebben wij veel particuliere klanten. Wij bedienen zowel particuliere klanten als ook ZZP-ers en MKB-bedrijven. In 2017 werd Jacco mijn zakelijk partner en openden wij de vestiging in Roosendaal. Momenteel zit er nog een samenwerkingsverband met twee kleine kantoren in Breda en Made in de planning, waardoor we uit zullen komen op een kleine 20 man personeel.”

Jacco: “We zijn en blijven een laagdrempelig bedrijf met kleine locaties dicht bij de klant! We hebben een brede kennis en vinden sociaal zijn belangrijk: niet elk gesprek hoeft betaald te worden! Specialistische zaken gaan we zeker niet uit de weg. Daarvoor zijn wij aangesloten bij beroeps- en brancheverenigingen die kennis delen en, indien nodig, specialisten, bijvoorbeeld fiscalisten of overnamespecialisten, leveren. Wij kunnen een groot netwerk inzetten om onze klanten compleet te ontzorgen op financieel en administratief gebied. We hebben een toenemend adviserende rol en kunnen voorzien in alles wat de hedendaagse ondernemer nodig heeft, van HR-ondersteuning tot de toepassing van vergaande automatisering d.m.v. diverse (administratie)softwarepakketten.”

A-GAVE Accountants BV is een AA-Accountantskantoor dat de volgende diensten levert: administratie (klein- en middensegment MKB-bedrijven), accountancy (jaarrekeningen), belastingen, loonadministratie en advies. A-GAVE onderscheidt zich door eerlijke en heldere tarieven, die vooraf afgesproken zijn! Dit geldt uiteraard voor alle diensten en alle klanten, want bij A-GAVE Accountants BV telt de particuliere klant zeker ook mee! Hij kan op afspraak naar kantoor komen om gezamenlijk met de accountant aangifte IB  (inkomstenbelasting) te doen en vragen te stellen. Desgewenst komt de accountant, tegen een kleine meerprijs, bij de klant aan huis.

Tot slot legt Anton van Gaalen uit waar de naam A-GAVE voor staat: “Uiteraard bevat de naam mijn initialen, maar de Agave is tevens een sterke en veelzijdige plant die zich grensverleggend uitzaait.”

A-GAVE Accountants BV, Nispensestraat 13-15, 4701 CR  Roosendaal, tel. 0165-744595, www.a-gave.nl

Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur.

Gratis parkeermogelijkheid achter de vestiging!