DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

Rosemary’s Lingerie legt roze loper uit voor vrouwen met en survivors van borstkanker

Oud Gastel – Rosemary’s Lingerie behoeft eigenlijk geen introductie meer. Al jarenlang staat deze speciaalzaak bekend als hét adres voor kwaliteitsondergoed, lingerie, nacht- en badmode. Eigenaresse Rosemarie Englebert is tevens Mammacare adviseur en zij voert een schitterende lingerie- en badmodecollectie, geschikt voor prothesedragers. Speciaal voor deze dappere vrouwen legt zij op 12 april de roze loper uit. “Het wordt een echte verwendag met een intiem karakter”, legt Rosemarie uit. “Ons vaste model, Ine, die zelf ook borstkanker heeft gehad, showt enkele kledingstukken uit deze nieuwste collectie. De ontwikkelingen staan niet stil gelukkig, waardoor pasvorm en comfort nog ieder jaar verbeteren. In deze protheselingerie, –badmode en sporthemden voelen vrouwen zich zelfverzekerd, vrij en niet op de laatste plaats vrouwelijk. Daarvan kunnen dames met een prothese zichzelf overtuigen op 12 april. En natuurlijk mogen ze vrijblijvend de kleding passen. Leverancier Basko is ook aanwezig om informatie te geven en eventuele vragen te beantwoorden.”

Goodiebag

“Wat is een verwendag zonder thee, koffie en wat lekkers?”, zegt Rosemarie glimlachend. “Dat kan genuttigd worden in onze tuin die wij daartoe speciaal hebben ingericht die dag. Lotgenoten kunnen er eventueel ervaringen of tips uitwisselen, maar alleen daar behoefte aan is”, verzekert Rosemarie. “Ontspanning staat voorop en iedereen beleeft dat op zijn eigen manier. Een klein stukje wellness verschaffen we tijdens onze open dag in de vorm van handmassages. Naast allerlei aantrekkelijke aanbiedingen wordt iedere aankoop op 12 april beloond met een goedgevulde goodiebag die een leuke waarde vertegenwoordigd.”

Iedereen is uitgenodigd!

“Hoewel we de vrouwen met en survivors van borstkanker extra in het zonnetje zetten die dag, wil ik benadrukken dat het een open dag betreft en dat iedereen dus van harte welkom is. Want inmiddels is de nieuwste collectie lingerie en badmode binnen. Afgaande op de vrolijke kleuren, de betoverende patronen en flatterende, hippe modellen, wordt deze zomer één groot feest! De bloemenprints zijn weer terug van weggeweest en bij de surfshorts voor de heren voeren frisse tinten de boventoon. Sowieso vinden de mannen steeds vaker hun weg naar onze winkel. Merken als Hom en Mey snappen wat mannen stoer en mooi vinden om te dragen. Ook de dames kunnen hun hartje ophalen, want de winkel is gevuld met de schitterendste lingerie in verleidelijke lente- en zomerkleuren. Kwaliteitsmerken als Anita, Chantelle, Simone Perele, Schiesser, Ten Cate, Sunflair, Sloggi, Tweka en Cyell staan garant voor een perfecte pasvorm, mooie stoffen en modieuze modellen of het nu gaat om gewone damesonder- en badmode, of zwangerschapsondergoed en zelfs sportbh’s. Bij Rosemary’s Lingerie kan het hele gezin slagen, want uiteraard hebben we ook een complete collectie onder- en badmode voor de jeugd. Dus kom vooral een voorproefje nemen op de zomer en kom langs op 12 april!”

Rosemary’s Lingerie, Dorpsstraat 25, 4751 AH Oud Gastel, 0165-513470, 06-10190564, www.rosemaryslingerie.nl, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Openingstijden: dinsdag tot en met donderdag: 09.00–17.30 uur, vrijdag: 09.00-20.00 uur, zaterdag: 09.00-17.00 uur. Aanmeten van protheses op afspraak. Huisbezoek bij gebrekkige mobiliteit behoort tot de mogelijkheden.