DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

DGD vooruitstrevend met Het Financieel Plein

 

Roosendaal – Ondernemen is leuk, spannend en dynamisch. De daaraan gekoppelde verplichte administratie zorgt echter vaak voor bijkomende stress. Toch is dat niet nodig. DGD Administratie- en Belastingadviseurs nemen deze taak namelijk graag van u over. En met hun nieuwe toepassing ‘Het Financieel Plein’ besparen ze u niet alleen een hoop energie en tijd, maar ook de nodige kosten!

 

Eigenaren Wim van Gastel en Ruud van Dijk zijn samen alleen al goed voor vijftig jaar fiscale en accountancy-ervaring. “Onze klanten zijn MKB-ers uit allerlei branches”, leggen de zakenpartners uit. “Dat maakt ons werk zo divers en uitdagend. Geen dag is hetzelfde en er klopt niets meer van het stoffige imago dat administratiekantoren van oudsher hebben”, verzekeren Wim en Ruud. “Onze kracht ligt niet alleen in onze deskundigheid, maar ook in onze mentaliteit. Op ons kantoor heerst een no-nonsense-cultuur en die voeren we ook door richting onze klanten. We zijn betrokken in het contact en transparant in onze communicatie. We doen wat we beloven. Daarin durven we keuzes te maken. We weten wat wel en niet kan en zijn daar eerlijk in. Door goed te luisteren naar de klant, kunnen wij passende voorstellen maken en hen behoeden voor valkuilen. Want die zijn er natuurlijk genoeg”, benadrukken ze.

 

Visitekaartje

 

“Onze medewerkers hebben allemaal een bepaalde levens- en werkervaring”, aldus Wim en Ruud. “Het is een hecht, geolied team dat absolute en constante kwaliteit levert. Voor alle vragen op het gebied van financiële en loonadministratie, jaarrekeningen, belastingaangiften, kredietaanvragen, prognoses, overnames en het starten van een onderneming kan men bij ons terecht. Daarbij maken we gebruik van de nieuwste moderne middelen. Om nog efficiënter te kunnen werken en meer service te kunnen bieden zijn wij gaan participeren in een onderneming die zich volledig heeft toegelegd op het digitaal verwerken van financiële administratie: ‘Het Financieel Plein’. We hebben namelijk gemerkt dat lang niet alle ondernemers optimaal gebruik maken van geautomatiseerde systemen. En dat is jammer, want het digitaal vastleggen en overhevelen van de noodzakelijke administratie betekent veel tijd- en geldwinst. Door gebruik te maken van Het Financieel Plein is alle informatie voortaan niet alleen up-to-date, maar bovendien erg nauwkeurig en op ieder moment te controleren. Daarnaast krijgt de ondernemer meer inzicht in de cijfers die hij invoert en wordt hij zich bewust van de gevolgen ervan. Uiteraard wordt men hierin door ons begeleid. Het is allemaal zeer gebruikersvriendelijk. Men hoeft niet bang te zijn dat het moeilijk is. Het tegenovergestelde is waar! De tijd die men bespaart, kan dan gestopt worden in waar men goed in is: in ondernemen. Of om zich te ontspannen. We zijn de eersten die erkennen hoe belangrijk dat is. Zelf zijn we behoorlijk fanatieke sporters. Naast het gezonde aspect, hechten we veel waarde aan het sociaal-maatschappelijke belang van sportverenigingen. Om die reden steunen we het Talentencentrum Zuidwest Nederland bij de realisatie van een sporthal die in 2017 in Roosendaal zal komen en welke zal voldoen aan de kwaliteitseisen van het NOC/NSF. Alles moet ten slotte in balans blijven”, zeggen de heren spitsvondig. “Daar weten we alles van en daar dragen we graag een steentje aan bij!”

 

DGD Administratie- en belastingadviseurs, Rechtzaad 5, 4703 RC Roosendaal, 0165-395677 www.dgdroosendaal.nl, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..