DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

DGD Administratie- en Belastingadviseurs: Voor grote en kleine bedrijven in alle sectoren

“DGD Administratie- en Belastingadviseurs is een no-nonsense administratie kantoor, dat door haar efficiënte manier van werken extra rendement voor haar klanten levert.” Zo vat Ruud van Dijk, mede-eigenaar van DGD Administratie- en Belastingadviseurs, de kern van het bedrijf samen. “We zijn er voor alle sectoren, voor grote en kleine bedrijven en bieden dienstverlening op alle gebieden die nodig zijn om een goede boekhouding te garanderen.”

Ruud van Dijk vertelt bevlogen over zijn werk: “We horen vaak terug van onze klanten dat ze het zo prettig vinden dat we goed bereikbaar zijn en snel reageren op vragen. Voor ons is dat vanzelfsprekend, we denken graag met de klanten mee.” Dat meedenken gebeurt op alle gebieden: voor een starter kan DGD Administratie- en Belastingadviseurs adviseren over bijvoorbeeld het in beeld brengen van de te verwachten kosten en over het door de starter te hanteren uurtarief. En voor bestaande bedrijven bieden zij een volledige service bij het onderhouden van de administratie, de belastingaangiftes, de loonadministratie en het begeleiden van investeringstrajecten.

Weinig overhead, dus lage prijzen

Door efficiënt te werken, de overheadkosten beperkt te houden en direct in te spelen op de problemen bij klanten, kan DGD Administratie- en Belastingadviseurs werkzaamheden aanbieden en uitvoeren tegen tarieven die voor ondernemers aantrekkelijk zijn. Dit geldt zowel voor de ZZP’er als voor de ondernemer die werknemers in dienst heeft. Wim van Gastel, mede-eigenaar: “Daarnaast bieden we de klant de mogelijkheid om een deel van de administratie zelf te doen, bijvoorbeeld via ons online-pakket. Dat maakt het voor de klant voordeliger!”

Vooruitkijken

“We kijken met onze klanten ook vooruit: Wanneer is het goede moment om te investeren, welke onderdelen van het bedrijf kunnen winstgevender? Wij zien soms eerder dan de klant waar de bedrijfsvoering verlies oplevert ten opzichte van de tijd die erin gestoken wordt. We spelen in op nieuwe wet- en regelgeving, zoals een vernieuwde cao, en kunnen de ondernemer laten zien wat de consequenties voor zijn bedrijf zijn.  Omdat ons werkgebied ook grenst aan België, hebben we ons tevens gespecialiseerd in de grensoverschrijdende fiscale werkzaamheden voor zowel de particulier als de ondernemer. In de afgelopen tien jaar hebben we ons al voor ruim 400 ondernemingen bewezen op deze manier!”

DGD Administratie- en Belastingadviseurs, Rechtzaad 5, 4703 RC Roosendaal, tel. 0165-395677, www.dgdroosendaal.nl