DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

Easy BV, een veelzijdig bedrijf

Wouw – In het buitengebied van Wouw, aan de Spellestraat 55, staat sinds eind 2010 een markante, onder architectuur gebouwde loods. Hier is een veelzijdig bedrijf gevestigd: Easy BV. Eigenaar is het echtpaar Laurent (47) en Ingrid Oomen (41). Easy BV heeft diverse en uiteenlopende specialiteiten, namelijk magazijninrichting, camera- en beveiligingstechniek en telecommunicatie.

 

Magazijninrichting

Laurent en Ingrid kennen we nog van hun voormalig telecombedrijf, destijds eveneens gevestigd aan de Spellestraat 55, een bedrijf dat zij vijf jaar geleden verkochten. Negentien jaar geleden was Laurent één van de eerste zelfstandige telecomdealers in Nederland. Daarnaast specialiseert hij zich sinds tien jaar in magazijninrichting. “Een handel zonder nasleep”, aldus Laurent. Bij Easy BV kunt u terecht voor nieuwe en jong gebruikte magazijninrichting zoals palletstellingen, legbordstelling, draagarmstelling etc. Het bedrijf is gevestigd in Wouw, waar alles uit voorraad leverbaar is, maar beschikt ook over nevenvestigingen in Kapelle (Zeeland) en Antwerpen (België). Hierdoor kan Easy BV gemakkelijk leveren in geheel Nederland en België. Ingrid: “Service, kwaliteit en bereikbaarheid vormen de basis van onze bedrijfsvoering, dit geldt ook voor het stukje magazijninrichting. Wij dragen zorg voor een professionele en zorgvuldige uitvoering van het gehele traject, van advies tot uitvoering van uw magazijninrichting en waar nodig keuring en beveiliging.”

Camera- en beveiligingstechniek & telecom

Ook camera- en beveiligingstechniek is een tak waarmee Ingrid en Laurent zijn doorgegaan sinds de verkoop van hun telecombedrijf. Laurent: “Bij het stukje camerabeveiliging komt echter steeds meer de koppeling met telecommunicatie om de hoek kijken. Mensen willen hun camerabeelden bijvoorbeeld ook kunnen bekijken op hun mobiele toestel. Daarom hebben we besloten sinds 1 juni ook de telecomactiviteiten weer volledig op te pakken. Op die manier kunnen we alles in eigen hand houden en ook op het gebied van telecommunicatie onze klanten de service verlenen die we zo van belang vinden. We hebben hiervoor dealercontracten met alle bekende netwerken c.q. aanbieders zoals KPN, Vodafone, Telfort, T-Mobile, Yes Telecom en Tele2.”

Vakantievilla’s

Sinds 2005 verhuren Laurent en Ingrid ook twee vakantievilla’s in Zoutelande. Ingrid: “Het gaat hier om twee luxe, door onszelf volledig opnieuw ingerichte villa’s voor 8 personen. Daarbij is gebruik gemaakt van veel hout en natuurlijke materialen en de beide woningen zijn van alle mogelijke luxe voorzien, waaronder een uitgebreide keuken, grote woonkamer met een houtkachel, luxe badkamer met whirlpool, infraroodcabine en een zonnebank. Beide huizen beschikken over een ruime tuin van 1000 vierkante meter met uitzicht op de duinen.”

Ingrid en Laurent zijn sowieso natuurliefhebbers. Zo is hun loods aan de Spellestraat ingericht met grote bovenramen van twee meter hoog, die veel lichtinval geven en die geopend kunnen worden voor natuurlijke ventilatie. De loods is tevens gedeeltelijk ingericht voor de hobby van Ingrid: paardenhouderij in combinatie met kleinschalig zorgtoerisme. Rondom de paardenwei is het land, i.s.m. Brabants Landschap en gemeente Roosendaal, ingericht met akkerranden en landschapselementen.

Easy BV, Spellestraat 55, 4724 SH Wouw, tel. 0165-308458 of 06-51566700, www.easyracking.nl Webshop: stellingopbestelling.nl. Voor de vakantiehuizen: www.stormvogel14.nl en www.zeelandvakantieland.info.

Openingstijden: niet alleen tijdens kantooruren, maar ook ’s avonds en in het weekend.