DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

Schuurbiers, van A tot Z Specialist in keukens en badkamers

Wouw – In de dertig jaar dat Cees Schuurbiers en zijn vrouw Marion aan het roer staan van het familiebedrijf , is de zaak uitgegroeid tot specialist in badkamers én keukens, die de klant compleet ontzorgt, want Schuurbiers is tevens specialist in techniek en afbouw. Cees: “Wij verzorgen alles, van A tot Z, van ontwerp tot inkoop, van sloop tot en met oplevering. Van installatiewerk tot en met stuc- en schilderwerk en dat voor de gehele woning! Ook het aanpassen van woningen voor ouderen en minder validen behoort tot onze specialiteiten.”

 

Vorig jaar is de showroom met een bovenverdieping uitgebreid tot 1300 vierkante meter. In de showroom biedt Schuurbiers Specialist in keukens en badkamers een prachtige collectie keukens, badkamers, sanitair en tegelvloeren. Het nieuwe gedeelte van de showroom is ook voor iedereen toegankelijk, er is een lift.

Baderie

Sinds vier jaar is Schuurbiers aangesloten bij Baderie, een samenwerkingsverband van installatiebedrijven, die tevens gespecialiseerd zijn in badkamers, sanitair en wellness, dat garant staat voor kwaliteit en werkt met gecertificeerd personeel. Cees: “Baderie maakt uitstraling en functionaliteit even belangrijk. Vroeger lag de focus sterk op sanitair en was er weinig keus qua sfeerbepalende elementen als tegels, die er in vijf minuten werden bijgezocht. Tegenwoordig hebben klanten vaak een bepaalde sfeer voor ogen. Wij helpen mensen die emotie te vertalen naar een mooie en comfortabele badkamer, die tegelijkertijd heel praktisch in gebruik is. Naast A-merk baden, douches en wastafelcombinaties van o.a. de merken Sphinx en Villeroy&Boch, beschikken wij over de nieuwste stoomcabines, sauna’s en whirlpools. Ook kun je bij ons terecht voor de renovatie van badkamer of toilet.”

Keukens

Mensen die op zoek zijn naar een nieuwe keuken worden bij Schuurbiers stap voor stap begeleid. Marion: “Wij zijn uiteraard op de hoogte van de allerlaatste trends. Zo is momenteel de ‘landelijk - brocante’ keuken erg in trek. Wij beschikken over een zeer ruim assortiment daar wij dealer zijn van o.a. de merken Keller en Next125. Natuurlijk is het mogelijk om de keuken door ons te laten monteren en aansluiten. Onze monteurs kunnen alle denkbare werkzaamheden uitvoeren, zoals elektra- en installatiewerk, hak- en breekwerk, het vernieuwen van de meterkast, binnenmuren, stucwerk, plafonds en tegelwerk. Ook de demontage en afvoer van de oude keuken is geen probleem. Tevens kun je bij ons terecht voor een complete renovatie van de keuken. Denk daarbij aan een nieuwe kraan, een ander werkblad of nieuwe voorfronten.”

Schuurbiers Specialist in keukens en badkamers beschikt over een geavanceerd 3D-tekenprogramma, zodat het ontwerp van keuken, badkamer of toilet direct fotorealistisch te bekijken is. Vanzelfsprekend wordt alles eerst vakkundig ingemeten voordat er tot bestellen wordt overgegaan. En nogmaals, u kunt bij Schuurbiers terecht van ontwerp tot en met realisatie!

Schuurbiers Specialist in keukens en badkamers, Donkenweg 23, 4724 SN Wouw, tel. 0165-303834, www.schuurbiers.nl

Openingstijden: op maandag t/m donderdag van 9.00 tot 17.30 uur, op vrijdag van 9.00 tot 20.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. ’s Avonds op afspraak.