DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

Geerts Garagedeuren is er ook voor terrasoverkappingen!

Steenbergen – Denkt u aan een terrasoverkapping, hetgeen niet vreemd is met het weer deze zomer, dan is een bezoekje aan Geerts Garagedeuren van Gert Jan Geerts zeker de moeite waard. Geerts Garagedeuren is namelijk niet alleen specialist in de verkoop en plaatsing van garagedeuren, je kunt er ook terecht voor aandrijvingen en toebehoren om bijvoorbeeld bestaande deuren te automatiseren, carports en terrasoverkappingen!

 

Gert Jan: “Onder een terrasoverkapping is het goed vertoeven, want warmte blijft er onder hangen, zodat je tot ’s avonds laat buiten kunt blijven zitten en ook een regenbui is geen belemmering.” Gert Jan is wat de terrasoverkappingen betreft, dealer van het kwaliteitsmerk Piazza. Gert Jan: “Mijn terrasoverkappingen hebben een goede prijs-kwaliteitverhouding. De voordelen zijn dat er glas op kan; dat de onderbreking tussen de platen en de constructie geluidsarm is en dat de constructie zo stevig is, dat erover gelopen kan worden. De terrasoverkappingen zijn zo mooi afgewerkt dat er geen schroeven en hemelwaterafvoer in het zicht zijn. Qua afmetingen zijn de overkappingen redelijk onbeperkt, alleen als ze breder zijn dan 7 meter komt er een naad in de goot. De aluminium constructie wordt standaard geleverd in wit, roomwit of structuur antracietgrijs, maar kan, tegen een meerprijs, in elke ralkleur (273 stuks!) afgelakt worden. De overkapping zelf kan worden geleverd in helder glas, melkglas, opaal en zonwerend kunststof. Ook is er de mogelijkheid tot het inbouwen van spotjes.”

Wat de garagedeuren en carports betreft, is Geerts Garagedeuren dealer van het kwaliteitsmerk Novoferm. Gert Jan: “Voor wat voor soort deur iemand kiest, hangt af van hoe de garage wordt gebruikt. Vaak wordt die niet meer gebruikt om de auto te stallen, maar voor de opslag van fietsen, brommers en de grasmaaier. Dan is een sectionaaldeur met loopdeur handig, net als vleugeldeuren ofwel openslaande deuren. De kanteldeur en de roldeur zijn het goedkoopst. De sectionaaldeur draait binnen het eigen kozijn omhoog en kan zelfs geplaatst worden als er geen bovenruimte beschikbaar is. Een eventuele loopdeur wordt in het midden van de deur bevestigd. Bij de verticale sectionaaldeur, die zich zijwaarts opent, is een loopdeur overbodig. Als een garage niet verwarmd is, hoeft men niet voor geïsoleerde deuren te kiezen.” Alle deuren zijn gemaakt van gegalvaniseerd staal, waardoor de kwaliteit gewaarborgd wordt. De deuren zijn standaard wit gelakt met hoogwaardige grondlak, maar kunnen tegen een meerprijs in alle ralkleuren worden afgelakt met 2 componenten lak.

Naast de goede prijs-kwaliteitverhouding staat Geerts Garagedeuren bekend om zijn goede service: bij mankementen is Gert Jan binnen 24 uur ter plaatse om de garage te openen.

Geerts Garagedeuren, Spelleborg 13, 4651 ZM Steenbergen, tel. 0167-769008 of 06-24664876, www.geerts-garagedeuren.nl

Openingstijden: op vrijdag van 14.30 tot 20.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 15.00 uur, verder op afspraak.