DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

Weense tunes

Na twee jaar gedwongen stilstand door het coronavirus pakt Stichting Weense tunes de draad weer op. Zaterdag 19 en zondag 20 november a.s. zullen de deuren weer wijd opengezet worden van Dance Rottier Studio om de liefhebbers van Weense- en operettemuziek een feestelijk programma te bieden. De uitvoerenden koor, solisten, ballet en orkest hebben in de voorbije edities ervaren hoe de onsterfelijke melodieën van met name de beroemde Strausfamilie, garant staan voor een onvergetelijk concert. Om dit alles te kunnen realiseren is het weer mogelijk om zich nu aan te melden deel te nemen aan het projectkoor dat wekelijks onder professionele leiding repeteert vanaf dinsdag 23 augustus a.s.  De definitieve repetitie locatie volgt.

Projectkoor
Omdat liefhebbers van koorzang niet altijd over voldoende tijd beschikken om wekelijks naar een koorrepetitie te gaan biedt het projectkoor een uitgelezen kans om toch in een paar maanden toe te werken naar een concert.
Voor meer informatie over de uitvoeringen van eerdere uitvoeringen is een bezoek aan de website een aanrader: www.weensetunes.nl

Zin om mee te zingen in dit aansprekend projectkoor en je onder te laten dompelen in de sferen van Andre Rieu? Meld je dan aan via de e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.