DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

Zondag 25 september burendag in Heerle!

Het belooft een gezellige middag te worden in Dorpshuis de Schalm, waar de inwoners van Heerle kunnen genieten van muziek, spelletjes en lekkere hapjes.

Vorig jaar hebben Dorpshuis De Schalm, de KBO Heerle-Moerstraten en Stichting Heerl’k deze dag voor de eerste keer georganiseerd door een bakwedstrijd te houden. Onder het motto ‘Héél Hérel bakt voor de buren’. Dat willen we dit jaar voortzetten en we hopen natuurlijk op meer deelnemers deze keer. Men is vrij in wat men gaat bakken en ook de kinderen kunnen hieraan meedoen. Aanmelden kan nog steeds. Je mag ook iets bakken zonder mee te doen aan de wedstrijd, gewoon voor de lol, omdat je bakken leuk vindt

 

Iedereen is deze middag welkom en krijgt een bakkie koffie of thee van de organisatie. Nadat de jury alles heeft beoordeeld mag iedereen ook een stukje van de ingezonden bakresultaten proeven. Genoeg taart en koekjes geproefd, dan kun je zelfs een kom snert krijgen.

 

Verder kan men die middag aan allerlei spelletjes meedoen, waaronder enkele rondjes bingo, waarbij leuke prijzen te winnen zijn. Er is live muziek en er kan zelfs gedanst worden.

 

Dus een supergezellige middag om nieuwe mensen te ontmoeten en lekker te kletsen met de buren. Dus neem de buurvrouw of buurman mee onder de arm en kom samen proeven van gratis koekjes, taart of snert. Speel, dans of luister naar elkaar en de muziek en geniet. Want we zijn tenslotte allemaal buren van elkaar!

 

 

Wanneer: zondag 25 september

Waar:        Dorpshuis de Schalm

Tijd:   inloop vanaf 13:30  aanvang 14:00 - 17:00 uur.