DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

Herpak-je-podium

De coronaperiode was ellendig. Voor ons allemaal. In de media las, zag en hoorde je overal hoe zwaar de culturele sector het had. Repetities waren onmogelijk, verenigingen raakten leden kwijt en er waren lange tijd geen optredens, exposities, bijeenkomsten en activiteiten met een live publiek. We werden er allemaal stil van.

Nu ligt die nare periode achter ons. We hopen dat het nooit meer zover hoeft te komen. Het is tijd voor een nieuwe start. Maar dat blijkt voor veel culturele makers nog niet zo gemakkelijk. Want waar begin je? En waar kun je terecht met vragen? Waar haal je nieuwe leden vandaan? Hoe ziet de toekomst eruit? En hoe zorg je dat je daar zo goed mogelijk op voorbereid bent?

Er zijn heel veel vragen. Cultuur Verbindt Roosendaal vindt het belangrijk om iedereen in het culturele veld te laten weten en te laten ondervinden dat ze er niet alleen voor staan. Wij zijn er voor hen. Voor amateurs en professionals. Voor leden van verenigingen en voor bestuursleden. Voor teamplayers en voor eenlingen. Wij zijn er voor iedereen die actief is in het culturele veld van de gemeente Roosendaal. Dus niet alleen uit de stad Roosendaal maar ook uit Nispen, Wouw, Wouwse Plantage, Heerle en Moerstraten.

Daarom organiseren wij een ‘Herpak je podium’-avond. Tijdens deze avond gaan wij met al die culturele creatievelingen in gesprek. En we gaan niet alleen maar praten, we komen ook lekker in actie. Na deze avond hebben zij nieuwe inzichten en inspiratie opgedaan en is er weer ruimte om al die creativiteit te laten stromen.

We hebben hiervoor woensdag 29 en donderdag 30 juni gereserveerd.

Deelnemers zijn vanaf 18.45 uur welkom in de Theaterzaal van Cultuurhuis Bovendonk, Bovendonk 111 in Roosendaal

We beginnen om 19.00 uur. Naar verwachting duurt de avond tot 21.00 uur. Daarna is er nog een lekker nazindermoment waarbij je kunt netwerken in ons culturele café.

De avond is gratis, maar aanmelden is verplicht. Wees er snel bij want er is per avond plaats voor maximaal 15 verenigingen/makers. Kies de datum waarvoor je wilt inschrijven, dat doe je via deze link: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-herpak-je-podium-370303536847.

Wil je meer weten: stuur ons even een mailtje via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel ons op 0165 63 50 06.