DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

Ontspanningsactiviteiten kunnen eindelijk weer bij Zonnebloem Wouw/Wouwse Plantage

De Zonnebloem afdeling Wouw/Wouwse Plantage zet zich in voor dorpsbewoners met een lichamelijke beperking door hen huisbezoeken te brengen en ontspanningsactiviteiten aan te bieden.

Ontspanningsactiviteiten

 

Door het versoepelen van de coronamaatregelen kunnen de gasten eindelijk weer  zonder beperkende maatregelen genieten van het activiteitenaanbod. 18 maart konden zij genieten van een muziekmiddag met het duo Dre en Sjors. Een Paasmiddag, spellenmiddag en themamiddag staan ook alweer binnenkort op het programma.  En hopelijk kan er dit jaar ook weer een dagje uit gerealiseerd worden. Om de broodnodige inkomsten te verwerven voor de  activiteiten is er binnenkort weer de Zonnebloemloterij en de Koningsbingo.

Samen Eten

 

Ook de activiteit Samen Eten is weer opgestart. Hierbij kunnen maximaal 6 gasten op de eerste woensdag van de maand bij 1 van onze vrijwilligers thuis genieten van een lunch in de wintermaanden en in de overige periode een diner.

Zonneclubke

 

Deze groep bestaande uit (jongere) gasten waarbij het merendeel grote fysieke beperkingen heeft kan ook weer bij elkaar komen voor de koffieochtenden of een andere activiteit. 

Gasten

Doordat er in de coronatijd een aantal gasten zijn afgevallen is er ruimte voor weer nieuwe gasten. Indien u zelf of indien u iemand kent met een fysieke beperking in ons werkgebied die behoefte heeft aan sociale contacten door activiteiten en of huisbezoek  kunt u contact opnemen met het secretariaat.

Vrijwilligers

 

Ook vrijwilligers en met name jonge vrijwilligers zijn nog steeds welkom. De inzet als vrijwilliger bij de afdeling  levert je nieuwe contacten met gasten en vrijwilligers op maar vooral dankbare gasten. Jonge vrijwilligers kunnen weer inspelen op onze steeds jonger wordende gasten.

Wil je je inzetten voor de medemens al is het maar een uurtje per maand om het huidige vrijwilligersteam te versterken of als je nadere informatie wilt dan kun je contact opnemen met het secretariaat:

Diënne Traets: Tel.: 06-20819021 of  Mail:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Info verder ook op: www.zonnebloem.nl ; facebook.com/zonnebloemwouwwouwseplantage